בת שש וחצי נגמלה וחזרה להרטיב

רינהויס

New member
בת שש וחצי נגמלה וחזרה להרטיב

ביתי, כיום בת 61/2, נגמלה במהירות בגיל שנתים והיתה יבשה לגמרי, ביום ובלילה. חצי שנה לאחר לידת אחותה היא חזרה להרטיב. בהתחלה מדי פעם ובהמשך מדי לילה. כך עד עתה. מה עושים? (לאחר כשנתיים נסיונות ליבשה - בלית ברירה החזרתי לה את הטיטול.) אגב - אחי הרטיב עד גיל מאוחר וכן אחיין שלי. האם יש קשר תורשתי?

הרטבה שניונית

שלום רב לא הייתי ממליץ לחזיר חיתול לילדה בת 6.5 אילו נסיונות נעשו במשך שנתיים? ולא הצליחו הייתי מציע לך לך לפנות לאחת מרפאות הרופאים המטפלים בהרטבה ולא להרים ידיים יש משפחתיות בהרטבה בהצלחה ד"ר בנימיני

נסיונות כגון

"פיפי פרס", עזר ליום יומיים אך לא לתקופה רציפה. היו מקרים שבמשך שבוע קמה יבשה וקיבלה חיזוקים, הן מילוליים והן מוחשיים (פרס קטן), אך לא לאורך זמן. את הטיטול החזרתי בגיל צעיר יותר, לא שש וחצי, אלא שהיא נשארה עד עכשיו איתו ועתה, כמובן, לא מצליחה להיגמל בשנית. עלי לציין שבזמנו, כאשר החזרתי לה את הטיטול (נדמה לי בגיל 4, לא בטוחה), היא דווקא שמחה... כנראה רצתה להיות כמו אחותה הקטנה. יש בידך הפניה למרפאה מסויימת? אנו גרים בלוד ושייכים לקופ"ח כללית. תודה!

מרפאה

שוב שלום ניתן לפנות למרפאה לטיפול בהרטבה הנמצאת במרפאות מלרם של בית חולים איכילוב טל:03-6973498 בהצלחה

חזרה להרטיב

מנקודת מבט הומאופתית ההרטבה שחזרה באה לומר משהו. הילדה נגמלה למספר שנים, ובזמן שאחותה קצת גדלה מתינוקת שאוכלת וישנה לתינוקת יותר גדולה אשר מושכת תשומת לב, האחות הגדולה מביעה את "קינאתה" דרך בריחת השתן, אקט זה כמובן איננו מודע. בטיפול יש להתייחס למשבר ולהתמודדות של האחות הגדולה עם אחותה הקטנה ולמקום של שתיהן אצל ההורים.

למעלה