בת 10 חודשים ואמא שרוצה לישון בלילה

בת 10 חודשים ואמא שרוצה לישון בלילה

הבת שלי בת חודשים, יונקת לילית. אני רוצה לגמול מהנקת לילה. או לחילופין רעיון שיגרום לה להפסיק להתעורר... כ"כ רוצה לישון לילה שלם. מה חושבים? זה אפשרי? ואיך?

מיכל משפחה

לא רוצה להישמע קשוחה אבל... לא קל להיות הורים ובמיוחד לא לפעוט קטן ויונק. לדעתי מוקדם מדי לגמול מהנקות לילה בגיל כזה. נסי להשיג עזרה מסבא סבתא,ביביסיטר או בן זוג במשך היום על מנת שתוכלי להשלים שעות שינה. מבינה את הקושי שלך, התעודדי, מתרגלים לעייפות והיא פוחתת. בהצלחה ואנחנו כאן

10 חודשים

יכול להיות שהבנת חודשיים ולא 10 בגלל טעות כתיב? או ש... אם אפשר עוד שאלה או שתיים שלוש... בבקשה מה התזונה הנכונה לגיל הזה, אני די מאמצת את תחושותיי , ומה שאני נותנת לה לאכול זה בבוקר- ביצה, אבוקדו, שקדיה, גבינה. בקבוק 120 מ"ל לפני שינה צהריים- מה שאנחנו אוכלים. עוף, פסטה, ירקות... בקבוק 120 מ"ל לפני שינה. ארוחת פרי באמצע ארוחת ערב שוב גבינה, אבוקדו... 120 לפני שינה האם זה בסדר? מבחינה תזונתית. המשקל שלה בסדר גמור ואחרונה.. אני שוקלת 10 קילו מעל משקלי... לא יורדת גם כשמאוד מאוד מנסה. מה הגורם שאחרי לידה המשקל "נתקע"? אני יודעת על עוד נשים כך כמוני. מה לעשות? כ"כ לא נעים במצב הזה. אני מתנחמת בכך שאולי כשאפשיק להניק, או כשאצא מהבית ואתחיל לעבוד ואהיה יותר פעילה. אבל בנתיים... מצטערת על האורך... תודה!

למעלה