בת 14 ולא בתולה וגם לא מתביישת

בת 14 ולא בתולה וגם לא מתביישת

כן כן מה שאתם שומעים אני לא בתולה מגיל 13 והדבר היחיד שאני לא זה שאני לא מתביישת בזה מפני שעשיתי את זה עם מישהו שאני אוהבת ואני עשיתי את זה אך ורק מהחלטתי בלי שאף אחד ילחץ עלי. אני וחבר שלי מכירים אחד את השני מאז שאני זוכרת את עצמי והוא לא היה בשבילי רק חבר אלא גם אח גדול, ואנחנו ביחד כבר שנתיים ולא מתכוונים להיפרד.

העיקר שטוב לך.

בדיוק! מה יש להתבייש. תגידי, אפשר בכלל בגיל 13 להנות מסקס? או שזה היה בעיקר בשביל האינטימיות ביניכם? נשיקות החתול.

pachanga

New member
גיל 13????

אוקיי אולי גיל 13 שיחקתי עם עצמי אבל לא ידעתי שקוראים לזה אורגזמה ובכלל דיברתי עם בחור רק בגיל 18 שזה היה הגבר הראשון שלי בהצלחה בכל אופן חמודה פאצ`נגה

H-) אם כבר הזכרת את זה..

אז למה שלא נפתח את הנושא לדיון ותספרי לנו איך שיחקת מה חשבת איך התחלת ואולי עוד חברים וחברות סקסיים במשפחת הפורום יתרמו ממעלליהם... זה יכול להיות מעניין לקבל עכשיו תשובות לשאלות שהטרידו אותי לפני עשרים שנה :cool: XXX עין הסערה

ברור לי רק...

שמשהו מציק לך בכל זאת, הרי לא היית מעלה את זה כאן אם היית שלמה עם ההחלטה והמעשה... וברור לי, שגם אם נכון להיום , לדעתך, זאת ההחלטה הנכונה והנבונה, אנחנו עוד נפגוש בך כאן כשתביני כי לא...לא עכשיו, לא מחר אולי, אבל בטח בעוד כמה שנים... ואת יודעת מה, אני מאחלת לך שלא (אם כי אני בטוחה שכן...) ואם זה מה שיגרום לך עושר, ת****** לך בהנאה...

למעלה