בת 22...בתולה מכל הבחינות ובעיקר מתוסכלת.

ForeverAlone22

New member
בת 22...בתולה מכל הבחינות ובעיקר מתוסכלת.

אני בת 22, גרה באיזור המרכז, מרשה לעצמי לשם שינוי (עם חוסר הביטחון הגדול) לומר שאני נראית טוב, באמת.
והפגם היחיד שלי הוא שאני בת 22 (כמעט 23) ועדיין בתולה, מכל הבחינות.

אף פעם לא התנשקתי, אף פעם לא יצאתי לדייט, אף פעם לא היה לי חבר. אף פעם.

בגיל 17 היה לי שברון לב כשהתאהבתי קשות באחד הידידים שלי שנתן לי יחס מיוחד, הוא גם נראה מאוד טוב, גבוה ושרירי..
שיתפתי אותו בתקווה שההרגשה שלו תהיה זהה (באותה התקופה עוד באמת הרגשתי שאני יכולה לעשות הכל וש"לא" כתשובה לא קיים עבורי) וקיבלתי את התשובה של "אני מתגייס עכשיו, אין לי זמן לחברה".
המשכתי לחכות לו, ציפיתי שהמצב ישתנה ומצאתי את עצמי מחכה לאחד שאף פעם לא רצה אותי.
עד לפני שנה הוא עדיין שיחק בי, ניהל איתי שיחות אינטימיות לתוך הלילה, שלח הודעות טיזריות ובעיקר נהנה לראות אותי מתמסרת כל פעם מחדש, מתוודה כל פעם מחדש על הרגשות שלי אליו והוא, מצדו דחה אותי בכל פעם. בשנה האחרונה הוא יוצא עם מישהי ואני החלטתי לאסוף את עצמי, להמשיך הלאה ומצאתי את עצמי בת 22, בלי שום ניסיון, עצובה, בודדה ובעיקר מתוסכלת.

חיכיתי לו, חיכיתי לאחד הזה שאף פעם לא רצה אותי ונשארתי לבד כי אמרתי "יום אחד הוא ירצה אותי"...
נשארתי רווקה בודדה שמעולם לא התנשקה כי חיכיתי לנשיקה שלו, רווקה בודדה שמעולם לא יצאה לדייט כי חיכיתי שהוא יזמין אותי ורווקה בודדה ובתולה כי לא רציתי לעשות את זה עם "סתם מישהו", רציתי שזה יהיה אמיתי כמו שזה אמור להיות.

וחברות אומרות לי שמסתכלים עליי, שמנסים להתחיל איתי...ואני אפילו לא רואה את זה. לא מבינה איך מישהו מסתכל עליי, בטוחה שהן הוזות. זה כבר נטבע בתוכי, החוסר ביטחון עצמי הזה, שאין מצב שמישהו אי פעם ירצה אותי. ואני רוצה, רוצה להכיר מישהו, רוצה מישהו שיהיה קרוב אליי.
ונמאס לי. נמאס לי שאין לי ניסיון, בכלום, בכלל. שחברות סביבי מתחתנות ואת הנשיקה הראשונה עדיין לא קיבלתי.
אז חברים אמרו לי "לזרום"...להכיר מישהו ולזרום גם אם הוא לא בדיוק לפי רשימת המכולת שלי ואני לא מצליחה...בעיקר כי אין לי מושג אפילו איך לנהל שיחה עם בחור...שיחה שהיא מעבר לרכילות בעבודה, פשוט אין לי מושג.

ולפעמים מגיע האחד הזה, שנראה בדיוק כמו שאני רוצה, גבוה ומשכיל ואפילו עם טעם טוב במוזיקה..ואני מנסה לתת לזה צ'אנס, מנסה לפלרטט קצת ובסוף מקבלת סירוב רציני או שמישהו ששנינו מכירים אומר לי "הוא מחפש רק לזיין, חבל על המאמצים שלך".

ואני שואלת אתכם...עד כמה נורא בעיניכם? ו...מה אתם הייתם עושים?

Puskas

New member
לא ביג דיל

אם את בחורה ואת נראית טוב אז חוסר ניסיון הוא פחות קריטי פה.. זה נסלח כי כשתהיי עם גבר בסוף אז לא ישנה לו שאת חסרת ניסיון כי את נראית טוב וחכמה ומעניינת אז הוא ירגיש בר מזל ויבין שהניסיון יבוא עם הזמן (והוא בא די מהר).

בכל מקרה, צאי למסיבות או פאבים, זרמי פה ושם.. נשיקה פה ושם ולמען האמת? גם אם מישהו מתחיל איתך בשביל זיון אז שיהיה זיון..
מה רע בסטוץ? מה רע ביזיז? רוצה ניסיון? גם דרך לא?

בכל מקרה.. מה את עושה בחיים? עובדת, לומדת? אם כן אז איפה? אין בנים נחמדים סביבך שיש מצב לקרבה איתם?

בכל מקרה, חוסר ניסיון בשביל בחורה יפה זה לא ביג דיל, בשביל גבר זה יותר בעייתי.

N o R i K o

New member
כבר היה פה דיון על זה בעבר, נראה לי

מישהי כתבה בשם חברתה הבתולה בגיל מאוחר שהיא חוששת מזה ומרגישה נואשת ותוהה אם זה נורא.
אז אני אגיב בדיוק את מה שהגבתי אז - בימינו סקס הפך לדבר שהוא כל כך במיינסטרים שנראה שכל מי שלא מבצע אותו עד גיל 15 בערך הוא חריג... אז זהו, שלא.
לא רק שאני מכירה המון בתולות בגיל הזה, כולן נורמליות וחברתיות ונהדרות, ואף אחת מהן היא לא יצור מזעזע כזה שאף אחד לא ירצה לגעת בו. הן פשוט כולן מחכות לבחור הנכון וגם לא בדיוק "יוצאות לחפש" כי הן עסוקות בדברים אחרים.
כשדברים צריכים לקרות הם קורים. את עובדת עכשיו? את סטודנטית? באחת המסגרות סביר להניח שתפגשי מישהו, או שתפגשי מישהו שיכיר לך. ככה זה עובד בדרך כלל...
מה שחשוב הוא שתרגעי ושלא תאבדי את הבטחון בעצמך ובמה שאת שווה, כי את ממש לא Freak Show
ואגב, יש פורום שלם לחסרי נסיון זוגי בגיל מאוחר, חפשי אותו כאן בתפוז :)

spaysi8

New member
עזבי שניה את הגיל

כי זה באמת דיון שעלה פה וכל פעם אנחנו עונים (או לפחות רובנו) שהגיל זה מה זה לא פקטור..
בסדר, קרה ונשארת בתולה עד גיל 22, ביג פאקינג דיל.
לגבי הבחור- לנתק קשר! נשמע חרא בנאדם (סורי..)
ולגבי להכיר בנים- את עוד תכירי, כולנו פגשנו וכולנו נפגשות חארות, אבל אל תתייאשי :)

Cade Foster

New member
אף פעם לא הבנתי את הרצון הזה

לשמור את הנשיקה הראשונה/הסקס הראשון/החיבוק הראשון ל"אחד". זה בדיוק המתכון להגיע לגיל 22 מתוסכלת. הרי אלה בדיוק השנים שבהם עושים שטויות, מתנסים, מבינים מה אנחנו כן רוצים לעשות בהמשך ועל מה אפשר לומר "Been there, done that, never again". אני מקווה שאת מבינה שזה היה מאוד תמים מצידך לחשוב במונחים של "האחד והיחיד" כלפי גבר שאת לא מכירה באמת. לא יודעת איך הוא נראה כשהוא קם בבוקר, לא יודעת איך הוא מתנהל בזוגיות, לא יודעת עד כמה הוא משקיע בהנאה שלך בסקס.

ישנם מקרים של בחורות כמוך שהיו ילדות טובות במשך כל הילדות/בגרות שלהן ועשו הכל By the book ואחר כך מצאו את עצמן עם חסכים כשהן נשואות עם ילדים, אם את מבינה לאן אני חותר. אני לא חלילה אומר שתהיי כזאת, אני רק אומר שאת עדיין צעירה ועדיף לך לעשות את השטויות עכשיו מאשר לחיות עם חסכים אחר כך כשהמחיר של טעויות יהיה גבוה בהרבה.

וכן, יש אנשים שמחפשים רק לזיין. לא כי הם בהכרח מניאקים, אלא כי זה מה שמתאים להם כרגע.

בהצלחה

Any991

New member
תראי

קודם כל את לא צריכה להיות לחוצה בכלל. הרבה מאוד אנשים מגיל תיכון ועד אחרי אחרי אחרי הצבא לא
קיימו מגע מיני או אינטימיות מינית כלשהי ולא קרה להם כלום. תהיה בטוחה בעצמך (מי שמדבר )
וקודם כל תביני שזה ממש לא פקטור לכלום-תחשבי על זה שאהבה זה משהו שקורה אם הוא קורה ולא יותר
מזה. חוץ מזה את מוזמנת לפורום "אהבה בגל ההתבגרות" שלפי שמו הוא נראה לא רלוונטי אבל כולם שם בני 20 + +
ולכולם אותן מחשבות דור Yיות של זה.

למעלה