בת 28, חדשה, שלום לכולם

daphnuna

New member
בת 28, חדשה, שלום לכולם

היי לכולם,

אני בת 28, ואף פעם לא היה לי קשר זוגי (ואף מיני), לצערי.
זה מאוד מתסכל ומעציב אותי שאני לבד (אף אין לי חברים-ידידים)
אני חושבת שאני לא שווה אהבה.. !

רציתי לשאול אם יש כאן כאלה שמזדהים עמי - בלי ניסיון בכלל..
וידוי קטן - התאהבתי במישהו מעל כל הראש והוא לא אוהב אותי, לא שם עליי בכלל!! ):

אשמח למפגשים עם חברי הפורום
ותגובות
בכלל!
תודה לכם!!

ga26

Member
שלום לך

מצטער לשמוע על מצבך.
לדעתי כל עוד את לא חושבת שאת שווה אהבה אין הרבה סיכוי שזה יקרה. תעבדי על עצמך בשביל לאהוב את עצמך יותר ולהאמין שאת שווה משהו.
בלי להכיר אותך קשה לי להאמין שמישהו לא ראוי לאהבה

מעיין א3

New member
הי לך

אני יכולה לומר לך שהרגשתי את זה גם בתור ילדה-נערה (וזה נמשך גם בזמן הצבא), והייתי בטוחה שאני אמצא את עצמי רווקה כל החיים...
אבל! ברגע ששיניתי את הדמוי העצמי שלי (גם חיצונית וגם פנימית), הכל לאט לאט הסתדר לו

אני יודעת שזה מאוד קל לרחם על עצמך, וזה איזשהו מקום נוח לדעת שהמצב לא ישתנה (הרבה אנשים חושבים שזה מקום קשה... לפעמים זה לא בהכרח קשה, אלא זה יותר נוח ממה שנדמה), אבל ברגע שיוצאים מהמקום המוכר והנוח הזה, מבינים שהעולם בחוץ לא כזה מפחיד כמו שחשבנו....

אין פה פתרונות קסם, ויש כאן הרבה עבודה קשה.
העבודה כמובן מתחילה בך! אני לא הייתי מתחילה בחיפוש בני זוג, מכיוון שזה שלב אולי קצת מפחיד מידי ואולי זה מוקדם מידי להגיע לשם.
הייתי מתחילה לעבוד על הביטחון העצמי... זה יכול להיות בדרכים שונות ומגוונות, ולא הייתי פוסלת קואצ'ינג או פסיכולוג (אני בעצמי הייתי אצל פסיכולוגית בזמן הצבא על מנת לעבוד על עצמי). גם מייקאובר טוב, ושיפור המראה החיצוני יכול להועיל מאוד (אני לא מדברת על ניתוחים פלסטיים, אלא על התעמלות טובה, לשים קצת איפור ובגדים שמחמיאים לגזרה).
כאשר עושים את השינויים האלה, מתחילים להבין לאט לאט שאנחנו כן שווים את זה, וכן מסוגלים להיות בזוגיות.

קודם תתחילי בזה, וההתקדמות לעבר בן זוג תגיע בשלב מאוחר יותר

לפעמים אחרי שעושים את השינוי הפנימי הזה, מציאת בחור (או יותר נכון חיפוש של בחור) היה עבודה קצת קלה יותר מבעבר
(לא בהכרח פשוטה אבל קלה מבעבר).

המון בהצלחה!

יפחדש

New member
היי!

אני חושב שגישת ה-"אני לא שווה אהבה" זה משהו שחוזר על עצמו אצל רבים מאיתנו, ומנסיוני הדל בפורום הזה, נראה שזה גם עולה בהודעות של אנשים שונים.
כפי שכבר המליצו לך כאן - השינוי חייב לבוא מבפנים. עד כמה שזה נראה קשה, עד בלתי אפשרי לפעמים, אין דרך אחרת לשינוי, שלא עוברת בתודעה ובמיצוב העצמיים.
&nbsp
בהצלחה לך!

Matzeket

New member
אם את

שמכירה את עצמך הכי טוב , לא חושבת שאת שווה אהבה -
למה מישהו, שלא מכיר אותך והמידע שלו עליך מתקבל ממך יחשוב אחרת?!...

שאלה נפוצה בראיונות עבודה זה 'למה שנעסיק אותך'
זה נכון לראיונות עבודה וזה נכון גם לדייטים:
אם לא תתני למישהו (מעסיק, אהוב, חברים וכו') סיבה להיות איתך הוא פשוט לא יהיה.
[ונראה לי שעמוק בפנים את לא באמת מאמינה בזה... כי אם אני לא מאמינה שמגיע לי משהו- לא מתסכל אותי כל כך לא לקבל אותו..]

אם את אומרת שאין לך גם חברים ואין לך ידידים ואת לגמרי לבד-
תסתכלי לפחדים בלבן של העיניים,
חשבי עם עצמך בכנות מה בך מרחיק אנשים
ונסי להתאמץ ולעבוד על זה
להתאמץ ולהכיר אנשים חדשים וחברים חדשים
להתאמץ לצאת מהקונכיה ולהצליח לבסס קשרים- בעיקר חבריים, כי זה הבסיס
לאט לאט עם הרבה עבודה וכנות עצמית גם זוגיות תצליח להגיע

אבל את חייבת את הבסיס של לתחזק קשר (מכל סוג שהוא) לפני שאת קופצת למים העמוקים

בהצלחה רבה!
ואנחנו פה
|חיבוק|!

daphnuna