בת 31 מצב טוב מאוד - מתלבטת

MSDancer

New member
בת 31 מצב טוב מאוד - מתלבטת

שלום לכולם, לצמים וללא צמים. אני מאובחנת כמטורשת מאז גיל 19. מטופלת בcop מאז גיל 20. 9 שנים שכחתי מהטרשת ובשנתיים האחרונות היא הכתה שנית, כמו שאמר גיל (נדמה לי) בינתיים TPHU*3 המצב שלי הוא מצוין, מלבד העובדה שלאחרונה אני יותר עיפה, אבל גם העבודה הקשה עושה את שלה. עכשיו לתכל´ס - אני מעוניינת להכיר בחורה,(וסליחה לכל הבחורים ) שהיא בערך בגילי, מטורשת עומדת על הרגליים ומתפקדת כמו אדם בריא, שאולי ביחד נוכל להתלבט בקשר לבעיות המהותיות של החיים עם הטרשת.

RomiVais

New member
שלום לך וברוכה הבאה!!! ../images/Emo24.gif

ברוכה הבאה לפורום שלנו!! אני לא עונה לקריטריונים שציינת, אבל אני מקווה שתמצאי כאן את מה שאת מחפשת. בכל מרה אני אשמח אם תישארי איתנו ואולי תגלי שכיף לך איתנו, גם עם אלה שלא בקריטריונים שציינת... שתהיה לך שנה נפלאה, רומי

סיאמית

New member
מתלבטת יקרה, ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

לא הצלחתי להחליט למה את מתכוונת... (הדחקה?
) כי אם את מחפשת חברה, אז... מצאת! אני
שנת 67, אוטומטית, כמו חדשה! לרשותך! אבל אם את מחפשת בת זוג, אז אני תפושה... ו...מה, זה אומר שאי אפשר להציע לך חברות?
. בכל מקרה, מעניין אותי לדעת, למה דווקא בת זוג עם טרשת? אני שואלת לא מתוך רכלנות או ווכחנות חו"ח, כי אני מטורשת וכך גם בן זוגי. הבחירה שלך מעניינת אותי מאלף ואחת סיבות. אני שמחה לשמוע שמצבך טוב (טפו כפול 3), הלוואי שישאר כך לנצח - אמן! גם אני מטופלת בקופ ד"א (וגם החבר שלי). בינתיים (ובכלל) את מוזמנת להתלבט איתנו בנוגע לכל בעיה, מהותית או פחות, שקשורה בטרשת או בחיים מחוץ לה, כולל רצפטים לעוגות
שנה טובה!

למעלה