בת 31 + 4 ילדים מחפשת עבודה. איך זה נשמע?

אדרעיא

New member
בת 31 + 4 ילדים מחפשת עבודה. איך זה נשמע?

... נראה לי שהסיכויים לא משהו. במיוחד לאור העובדה שאנחנו עובדים על עוד ילד. לעניינינו: מעוניינת בהכוונה מקצועית. יש לי תעודת הוראה לגיל הרך, תואר ראשון בהוראת המוסיקה, תעודה בהנהלת חשבונות סוג 2, ועוד כמה תעודות זניחות ואני לא מוצאת את עצמי. את ההוראה החלטתי לזנוח. מאז שיש לי ילדים משלי - אני חשה שזה לא בשבילי. אין לי ניסיון בהנהח"ש, ובינתיים גם לא מתקבלת לעבודות. אני רוצה ללמוד משהו חדש ולהתמקצע כמו שצריך. העניין הוא, שאינני רווקה וגם לא נהנית מעודף כסף. אני מחפשת מקצוע שאוכל למצוא בו עבודה מעל לשכר המינימום. נקודה. אינני שואלת את עצמי אם אוהב את התחום. רק כסף מענין אותי. כן. פרנסה. כיצד ניתן לכוון אותי?

הי אדרעיא

הי, נראה שחיי המשפחה הם בראש סדר העדיפויות שלך כרגע ומקצוע הוא בעיקרו לצורך פרנסת המשפחה. את אומרת שלא חשוב לך לאהוב את תחום ושדבר היחיד שמעניין אותך הוא כסף. מאחר ויש לך כמה תעודות, מדוע שלא תנסי לחפש עבודה באותם התחומים? כמו כן, נסי למצוא דברים משותפים בכל המקצועות שלמדת. בד"כ אם בוחנים בחירות מקצועיות של אדם לאורך השנים, מוצאים חוטים מקשרים. מציאת החוט המקשר יאפשר לך להרחיב את חיפוש העבודה גם לתחומים אחרים שאולי לא למדת ואת עשויה להתאים להם ולמצוא בהם עבודה. בהצלחה! אילת לבנון אימון אישי וייעוץ קריירה

ברונזה

New member
מצטערת על השאלה,אבל

יש לך כסף לעוד ילד? אני מבינה שמאוד חשוב לך להרחיב את המשפחה,אבל אולי תעצרי לרגע ותחשבי מאילו סיבות-דחף? צורך? לחץ של הסביבה או המשפחה? ארבעה ילדים הם מעל לממוצע למשפחה ,כל ילד נוסף יוסיף לנטל הכלכלי ויוריד מהשעות שתוכלי להשקיע בעבודה ובסיכוייך למצוא עבודה.מה הקשר בין יכולת לעבוד כמחנכת לבין זה שיש לך ילדים? נשים רבות (שלא נאמר-בעיקר נשים) עובדות בהוראה ולא נראה לי שזה מתנגש,כי אם רק תורם. אני מציעה לך לקבל את העצות שנכתבו מעליי,למצוא לך עבודה ורק אחרי שתתבססי בה וילמדו להעריך אותך תתחילי 'לעבוד על עוד ילד' כדברייך רק אם את באמת מאוד רוצה בזה. אל תשלי את עצמך-אף אחד לא יקבל אותך לעבודה בגילך,בהריון ועם שלושה ילדים וחוסר רצון אמיתי להקריב קצת בשביל להרוויח. מצטערת

למעלה