בת 32 ילדה שישייה

Jen74

New member
בת 32 ילדה שישייה../images/Emo70.gif

ארה"ב: אישה בת 32 ילדה שישייה אחרי טיפולי פוריות (11/06/2007 22:19) אישה בת 32 מאריזונה שבארה"ב ילדה שישייה - שלושה בנים ושתי בנות. לפני הלידה עברו ההורים טיפולי פוריות רבים. כך דווח בסוכנות הידיעות AP.
בהודעה המקורית מספרים שנולדו שלושה בנים ושלוש בנות

סימה 4

New member
שלושה בנים ושתי בנות זה חמישיה../images/Emo163.gif

בכל מקרה שיהיה לך במזל טוב.... אבל ממש לא מקנאה בה!!!

Jen74

New member
הבאתי את הקישור לכתבה המקורית, שם כתוב...

תושבת אריזונה ילדה שישייה / מאת כריס קאן Associated Press Writer נציגי בית החולים מסרו, כי אישה בת 32 ילדה שישייה ביום שני ג'ני מאש ילדה בניתוח קיסרי בבית חולים Banner Good Samaritan במרכז פיניקס, שלושה בנים ושלוש בנות. הם נולדו כ- 10 שבועות לפני הזמן, וכולם למעט אחד שקלו פחות 3 פאונד. ד"ר גורדן לאונרד, אשר מפקח על השגחתם, אמר שהתינוקות יוכלו לעזוב את בית החולים בתוך שישה עד שמונה שבועות. "אנחנו מאוד מרוצים ממצבם" אמר ד"ר לאונרד. האב הטרי בריאן מאש, בן 29, אמר בראיון ל AP בשבוע שעבר שהזוג היה מבוהל כשהבינו בצדמבר שיהיו להם שישה תינוקות. "אנחנו מבורכים ונרגשים", הוא אמר, "אני חוזר וקורא בתנ"ך שבו נאמר "אלוהים לעולם לא יעזוב או ישכח אותנו"". בני הזוג ניסו במשך שנים להרות בצורה טבעית לפני שפנו להפרייה מלאכותית, הוא אמר. ג'ני מאש גם השתמשה בתרופות כדי להגביר את מחזור הביוץ, אמר ד"ר לאונרד. התינוקות הללו הם השישייה הראשונה ששרדו הידועה באריזונה. התינוקות נקראים בשמות: ביילי אליזבת', סוואנה ג'יין, מולי גרייס, קול רוברט, בלייק ניקולאס וגראנט וויליאם.
שיהיה במזל טוב

little baker

New member
שישיה../images/Emo70.gif וואאוו שיהיה להם מזל טוב

וכמו בארה"ב, בטוחה שכבר יש להם מלא ספונסרים לטיטולים, תחליף חלב וכו'

פלגיה

New member
מזל טוב לה

אני מעדיפה ללדת אותם אחד אחד (או בזוגות - חלום שכנראה לא יתגשם) ולא הכל בבת אחת. אגב, בארץ כבר אין סיכוי לדבר כזה כי לא מחזירים בטיפולי פוריות יותר משני עוברים.

Jen74

New member
עד כמה שהבנתי, לפעמים בטיפולי פוריות

יש מצבים מסוימים שכן יחזירו גם שלושה אבל יציעו לזוג לדלל בהמשך. כבר שמעתי על זוגות שילדו שלישייה בעקבות טיפולים והפרייה.

פלגיה

New member
בדיוק

מחזירים שלושה וממליצים על דילול (שהוא בעייתי בפני עצמו) וגם שלישיה אני שמחה לראות אצל אחרים

למעלה