בת 33 שמאוהבת בבן 21

lilalila

New member
בת 33 שמאוהבת בבן 21 ../images/Emo99.gif

אני בת 33 שאינה רוצה לעשות ילדים (ומי שזה מעצבן אותו נא לחסוך ממני את הקילוסים והגידופים). במשך 3 השנים האחרונות אין לי חבר. התחילו איתי בחורים צעירים ממני, ובד"כ אני דוחה את זה על הסף או לא ממשיכה עם זה, כי אני יודעת שבגילאים צעירים לא ניתן להתחייב. בימים האחרונים קרה לי דבר מאד מפתיע. פגשתי בעבודה בן של אחד העובדים, שהתחיל מצידו לפלרטט איתי. נוצרה חברות גלויה מאד די מהר, ובלי להיות מוכנה, התאהבתי קשות. כשאני אומרת קשות, אני מתכוונת לזה. אני בוכה הרבה כי אני נורא רוצה להמשיך את זה אבל מצד שני מודעת לבעייתיות של זה. יש הרבה דברים שאמורים להפריע לנו, כמו אבא שלו למשל, שלא כ"כ ישמח בקשר כזה, וכמו זה שבעצם הבחור הצעיר הוא חסר ניסיון זוגי לחלוטין, ואינו יכול לתת לי את המחוייבות שאני זקוקה לה (רגשית). אני מרגישה מאד לבד בתוך הדבר הזה. אשמח לתגובותיכם והשתתפותכם בצערי.

Vdrums

New member
לדעתי כבר ענית לעצמך.

אם הוא אינו יכול לתת לך את המחוייבות הריגשית שאת זקוקה לה ואת לא חושבת שהוא יקח את הקשר הזה לכיוון די רציני (מה שהגיוני כי הוא רק בן 21) אז תעברי הלאה, כנראה שזה לא אמור להיות.

superjets

New member
את רוצה לסבול

את מזמינה התקפות במשפט הראשון שלך. את בוחרת בקשר לא בריא שסופו להסתיים על הצד הרע ואת מודעת ומציינת זאת. את קיצונית: 'בלי להיות מוכנה' פתאום את מוצאת את עצמך 'מאוהבת קשות'. את מחפשת את הדברים השליליים: 'יש הרבה דברים שאמורים להפריע לנו', 'הבחור אינו יכול לתת לי את המחוייבות שאני זקוקה לה'. כמו שזה נראה את בחורה קיצונית שחסר לה תשומת לב, את שוקעת בדכאון כדי שהסביבה תתמוך, תשתתף בצערך ותעניק לך קצת יחס, אפילו אם זה אומר ללכת רחוק באמירות ובמעשים.

אתה צודק

ולא רק שהיא רוצה לסבול, בתוך תוכה היא לא מאמינה שאהבה היא קלה ואפשרית. (באתר הזה חפשי את המאמרון אודות אהבה בלתי אפשרית) ככל הנראה הניסיון שלה בחיים לימד אותה שאהבה היא דבר שכרוך בסבל. ולכן היא מחפשת לעצמה אהבות בלתי אפשריות על מנת לסבול ובכך להוכיח לעצמה שוב ושוב את התיזה הבסיסית הזו שלה. הדרך היחידה לפתור את זה - זה לטפל באמונה הבסיסית הלקויה הזו. אולי דרך הבנה מדוע היא נוצרה... מה היו הטראומות שיצרו אותה. (אגב, יכול להיות שפתרונה של המצוקה ינץ בה גם צורך בילדים...)

magenta73

New member
את בת 33?

אוקיי... מאוהבת? לא חושבת. דלוקה... נמשכת...רוצה לטעום מהפרי האסור... אני לא חושבת שאישה בת 33 יכולה להקשר ריגשית לבחור בן 21. פשוט מהסיבה שבני 21 עדיין ילדים לא חשוב כמה בוגרים לגילם הם יהיו ואין להם את מה שנחוץ לך, כאישה בוגרת, לא רק את המחויבות אלא את הגישה לחיים. לעומת זאת, אני לא רואה פסול בלהדלק על בחורון שרמנטי ורומנטי עם טעם של חלב בשפתיים. תקראי לילד בשמו. מותר לך רק להידלק, פיזית על בחור. את לא צריכה להכניס רגשות לכל דבר.

ran77th

New member
מקומם מגנטה

מאוהבת אז תקבלי את זה כמו שהיא אמרה. בכי זה לא תוצאה של להיות רק דלוק על מישהו. מצוקה נפשית כנ"ל. כל אחד יכול להתאהב בכל אחת וההפך. אני מסכים על התפיסה של איך היא צריכה להתייחס לזה, ריגוש, תוסף שמעלה חיוך, כל עוד זה כך יש משמעות לקשר.

mika tal

New member
את דלוקה עליו בלבד..

תראי, אני מבינה את הצורך שלך לקשר, אבל בוגר ככל שיהיה הוא ממש צעיר... אולי מתוך זה שאת לא מוצאת את עצמך, וחשה תיסכול, את מחפשת ריגושים בחייך, משהו שיסעיר, ואין פסול בזה.. אבל זיכרי שאת בת 33 והוא בן 21 ..לא נראה לי שזה מה שאת מחפשת. ועצם העובדה שזה מטריד אותך.. אומרת המון..

magenta73

New member
אני אסביר את כוונתי

יש בחורות שמבחינתן, להדלק על משהו, כלומר, להימשך פיזית בלבד למשהו, הוא דיסוננס מבחינתן. כי לאישה כביכול אין צרכים פיזיים... הכל קשור לאהבה... רגשות... וכן הלאה. וזה מה שמקומם אותי. כי כך הן עוזרות לשמר את הסטטוס-קוו.

uzipikar

New member
נשמע מושלם

זכית גם בבן זוג וגם בילד, כיסית את כל האפשרויות.....

leeoze

New member
למה כולם שליליים?

33, 55, 72... מה זה משנה...? כל אחד צריך לעשות מה שעושה לו טוב (כל עוד זה לא פוגע באחר). מה שאני בא להגיד, אני לא מבין את כל יפי הנפש שיגידו 33 ו-21... WOW זה מטורף. מה קרה לך? אבל זה כי חינכו אותנו שזה לא מוסרי... כשאדם מבוגר מתעסק עם אדם קטין זה באמת לא מוסרי. וקטין לפי החוק וההגיון הוא אדם מתחת לגיל 18. מכאן שכל קשר, יהיה מה שיהיה בין שני מבוגרים (וכן 21 זה כבר נחשב מבוגר) הוא מוסרי! הדלקות, התאהבות, אהבה... הכל שמות... שורה תחתונה, אם את רוצה לבלות עם אותו בחור והוא רוצה אותך. אני בעד! אנשים צריכים לעשות את מה שטוב להם, לחיות את הרגע ולהנות ממנו ככל שאפשר. אבל חשוב, לדבר אחד עם השני על הכל ולפתוח הכל על השולחן, אם את חושבת שמשהו עלול לפגוע בו, את חייבת ליידע אותו על כך מראש וכנ"ל גם הוא כלפייך. ואם שניכם מסכימים לקחת את ה"סיכון" אז שלום על ישראל.

lilalila

New member
פשוט הסכמתי עם דעתך

ושמחתי שציינת שהתגובות היו בעיקר שליליות. גם בתוכי יש את הקולות האלו שאומרים את הדברים האלו, אבל היה במה שכתבת צליל של קבלה וחמלה שאהבתי.

תהני מהריגוש כל עוד הוא שם

אבל אל תנסי לבנות על זה מגדלים של זוגיות מאושרת לאורך שנים.

אם נמשכים אליך צעירים אז את מיוחדת

בגיל 21 היה גם לי נטיה למשיכה לבחורות בנות 30 . אבל זה הייתה תשוקה. אהבה שבאה מהר הולכת מהר . אם את מרגשת צעירים בטוחני שתרגשי גם אנשים בסביבת גילך.בהקשר לאי רצונך לעשות ילדים מצמצם את מעגל המחזרים שלך אבל יש עדיין הרבה מאוד גברים ובחורות שלא מעונינות להביא ילדים לעולם מסיבתם היא . דלת נסגרת ניפתח חלון...

למעלה