בת 8 חודשים ומתעוררת בלילה לאכול

בת 8 חודשים ומתעוררת בלילה לאכול

שלום לכולן, בתי בת ה - 8 חודשים (בעוד יומיים ) הולכת לישון בשעה 21:00 בערב ומתעוררת במהלך הלילה פעמיים על מנת לאכול (בסביבות 1 בלילה ובשעה 4:30 ובשעה 7:30 כבר ארוחת בוקר) ממש כל 3-4 שעות מה עושים? היא כבר גדולה בארוחה האחרונה אני מוסיפה לה כף של שיבולת שועל בהמלצתכן על מנת שתהיה שבעה , אבל כנראה שזה לא ממש משפיע היא אוכלת מרק בצהרים בלבד. פירות לא נוגעת מה עושים?

שלום לאוסנת אמא של שירה

לשם הבהרה- אני ,כדיאטנית הפורום,לא המלצתי על תוספת כף שיבולת שועל לבקבוק... למקרה שתארת אין פתרון אחד. רק את/ם יכולים להחליט מה לעשות. יש 2 אופציות ולכל אחת השלכותיה: 1. ממשיכים לקום ולהאכיל ,להיות עייפים אך להיות בטוחים שהיא שבעה. 2. מחליטים שזהו,לא אוכלים אצלינו בלילה ואז יודעים שיהיה קשה מס' לילות . קמים ומציעים בקבוק עם מים ולאחר מס' לילות היא תבין שלא שווה לה לקום. אני בגיל כזה,פחות מאמינה באופציה השניה . אם היא רעבה,בגיל כה רך,עדיין היתי נותנת לה לאכול. חשוב לזכור שיש גבול ובזמן כלשהו תהיה חייבת ללמוד שבלילה ישנים וביום אוכלים. לשיקולכם אם היום הזה יהיה היום או עוד חודשיים או 4.. מכירה אמהות מניקות ולא מניקות,שהרגילו את הילדים בגיל חצי שנה שאוכלים ביום וישנים בלילה. לי זה נראה צעיר מדי. אך אני מכבדת החלטה שקולה של כל אם. בהצלחה,לא קלה ההתמודדות שלכם.

תודה על תגובתך והצעתך

לגבי שיבולת השועל הייתה המלצה של מישהי מכן ואני לא זוכרת מי אבל זה היה בגלל שנתתי לילדה קרונפלור אז המליצו לי על שיבולת שועל שזה יותר טוב כל הענין הזה של הרעב התחיל רק בשבועות האחרונים בדר"כ הילדה ישנה לילה מלא והייתה קמה ב- 05:00 בבוקר אוכלת וממשיכה לישון עד 07:00-07:30 , בהתחלה חשבתי אולי לא מספיק לה 180 אז הגדלתי את המנה אבל היא לא מסיימת אותה מה שבטוח שהיום ..... אני מבטיחה לנסות לתת לה מים , במקום אוכל למרות שאני יודעת מראש שיהיה צרחות בבית וזה לא יעזור גם בגן עדים לכך שאם היא לא מקבלת אוכל בזמן היא צורחת ועכשיו גם למדה להגיד "מם" כשהיא רוצה לאכול

אוסנת אמא של שירה!!!

בנוגע לשיבולת שועל במקום קורנפלור אכן אמרתי. אך בנוסף אמרתי להכין דיסה משיבולת שועל ולא להוסיף ככה לתמ"ל... לאור מה שכתבת אני לא בטוחה שכדאי לתת לשירה מים הלילה. יתכן ובימים האחרונים היא רעבה יותר וזקוקה יותר למזון. שוב זו החלטה שלך ושלכם. בהצלחה בכל אשר תבחרי. מחכה לעדכונים.

למעלה