בת 8.5

הנותח

New member
בת 8.5

1. נושא הסדר והניקיון- היא מאוד לא מסודרת. מטרידה בגדים וזורקת על הרצפה, על המיטה גרביים פה תחתונים שם חולצות לכל עבר וכו'. כמה שאני מנסה לדבר איתה שהיא חייבת להשאיר חדר מסודר אחריה לא עוזר. מה עושים ? יש לציין כי גיסתי אמרה שמגיל קטן (שנה ...)היא מלמדת את ילדיה לסדר אחריהם לי זה לא הולך לא עם הראשונה ולא עם השנייה. ויש לי גם בת שנה ושמונה שגם משאירה אחריה בלאגן אטומי זורקת דואר שלנו על הרצפה שמיכות צעצועים פזורים לכל עבר וכמובן יש מי שמסדר אחריה. עם הילד הראשון זה לא הפריע כ"כ כי הבנתי שהיא קטנה עד עכשיו בעצם (שהיא כבר כמעט בת 9) אני כבר דורשת ממנה יותר. ועם הקטנה אני מבינה שאפשר גם אחרת...(אולי) בקיצור HELP 2. בת 8.5 - כשאני אומרת לה לעשות משהו (כמו נגיד להיכנס לאמבטיה)יש לחזור על זה 10 פעמים עד שהיא עושה וזה בכל דבר ככה עד שאני לא מתעצבנת עליה היא לא תעשה כל פעם יש לה תירוץ אחר. עד שאני לא באה אליה וממש סוחבת אותה. מה עושים ? 3. אוכל אצל הגדולה - לוקח לה המון זמן לאכול (לפעמים צלחת כשעה) ואני לא שמה על הרבה. מנה רגילה. הפעולה של האכילה אצלה מעייפת אותה . היא רזה מטבעה (גובה 129 משקל 25) לא אוכלת כל דבר מאוד בררנית . מה ניתן לעשות ? רופאים אומרים שאם היא גודלת הכל בסדר אבל כל ארוחה אצלנו זה ממש שעות . גם בביה"ס לפעמים כרירכים שאני מביאה לה היא לא מספיקה לאכול וזורקת.

המלצה חמה להצטרף לקבוצת הורים לומדת

שלום רב, ברצוני להציע לך /ם בחום להצטרף לקבוצת הורים לומדת. קבוצת הורים נפגשת במשך 20 פגישות אחת לשבוע למשך שעתיים עם מנחה מקצועית. זו הזדמנות לשמוע שיש עוד משפחות שחולקות קשיים כשלכם. ללמוד על התפתחות הילד, על התפתחות של יחסים וללמוד דרכים עדכניות לגידול וחינוך ילדים לשיתוף פעולה בעידן המודרני. מה דעתך? עינת גבע, יועצת משפחתית, מכון אדלר.

מזמינה אותך להתקשר למכון אדלר...

מזמינה אותך להתקשר למכון אדלר - המרכז יושב בהרצליה שלוחות מפוזרות ברחבי הארץ קבוצות הורים יש כמעט בכל עיר במכון תוכלו לקבל פרטים מעודכנים אשמח לשמוע עדכונים מיכם עינת גבע, מכון אדלר.

למעלה