ב גלל הדכאון אני לא יכול להנות מהחג/מתחפשים?

ב גלל הדכאון אני לא יכול להנות מהחג/מתחפשים?

בגלל הדכאון אני לא יכול להנות מפורים הדכאון הוא מר וחמוץ, כוססס אמק אני לא יכול להנות מהאווירה של החג כמו שהייתי ילד.

האם אתם מסוגלים להתחפש שאתם מרגישים רע?

לא יודעת אם הייתי מייחסת את זה לדיכאון שלי

אבל אף פעם לא ממש אהבתי פורים.
תמיד תפסתי מזה חג מזוייף כזה. לא יכול להיות שכוווווווולם שמחים וכווווווולם צוחקים.
מבחינתי, גם אם אני מתחפשת, זה לא אומר שאני באווירה הפורימית שכולם נמצאים בה. אם אני הולכת לאירוע פורימי, אני אפרוש די מהר, כי אני פשוט אתחיל להרגיש רע וארצה ללכת לבכות באיזו פינה או משהו.

אולי את פשוט רואה את האמת?

את פשוט יותר כנה אז את לא משקרת לעצמך.
האמת היא שכולם בחג הזה בלחץ, זה נראה כאילו הם נורא שמחים אבל זה רק כי הם נורא לחוצים.
גם הם חושבים שחובה להנות לנצל את החג וזה.. והאחרת הם לא בסדר, הם מתים מפחד להודות בזה.
אני מרחם עליהם.

Lady Stark

New member
נראה לי שאנשים אשכרה נהנים מפורים

בדיוק לפני שעה שאלו אותי למה אני לא מתחפשת

אין תשובה. זה לא בשביל כולם.

תחשבי על זה

כמו שהיא אמרה, איך יכול להיות שהם כל כך מאושרים דווקא ביום הזה?
זה כי החיים שלהם כל כך טובים והם חוגגים את העובדה?
לא, זה כי החיים שלהם כ"כ גרועים והם משקרים לעצמם מספיק כדי לשכוח את זה. תחפושות אלכוהול ושותפים לפשע

Lady Stark

New member
נראה לי דווקא

שהרבה אנשים מצליחים להיכנס לאווירת החג, ובאמת אוהבים להתחפש ולהתגנדר קצת, וכמובן שמרגישים נוח במסיבות וחגיגות. בסך הכל תחפושות יכולות להיות מצחיקות ומגניבות. ואני שמחה בשבילם. אני אישית מכיתה ז' לא חוגגת פורים אז זה לא חסר לי. רק קצת מרגישה לא שייכת כשכולם שואלים בפליאה איך זה שאני לא חלק מזה.

מי שלא מתחפש ומתנהג כמו אידיוט לא נורמלי

בעינהם זה מה שמסתתר ברגשות של הרבה מתחפשים מבוגרים מהפחד להחשב "לא נורמלי או חריג בחברה.

מזדהה1

אני בעם לא מוזמן כבר שנים למסיבה מגניבה ואמיתית באמת אז אני לא מרגיש שייך או מקובל כמו כולם ואני רק רוא ה את כל השמחים מהצד ולא ממש מזדהה עם השימחה

ella xoxo

New member
אף פעם לא אהבתי להגרר ליסודי עם תחפושת

מביכה ולהזיע בה כל היום...פעם אהבתי בה רק את הממתקים, והיום אוהבת בה רק את האלכוהול.

kasharel85

New member
אני דווקא

כן אהבתי ונהנתי מהחג הזה כל חיי אפילו כשהייתי סגורה בבית עדין היתי מתחפשת אבל השנה לא חגגתי ולא התחפשתי ומוזר זה ממש לא משנה לי אני נהנת לראות בפייסבוק את הילדים של חברות שלי מתחפשים וזה עושה לי טוב פורים זה לילדים שהשמחה עדין לא הסתלקה מהם אני בימים האחרונים קצת מאותגרת בחיים ואין לי זמן להתעסק עם הפורים השנה למרות שאני עדין אוהבת את החג הזה אין לי מצב רוח אליו השנה

אני לא מתחפש כבר שנים ארוכות

מרגיש דביל
לא יכול להפוך את עצמי לשמח בגלל שברחוב שמחים ותמיד זה נראה לי מזויף ומאולץ כל השמחה הזאת.

למעלה