ב"ה הפורם שלנו מתחדש והולך..ישר כח לכל,

יפית מן

New member
ב"ה הפורם שלנו מתחדש והולך..ישר כח לכל,

הכותבים,ב"ה נעשה ונצליח,ושרק נוכל לכתוב דברים משמחים ,,כי היום היה יום לא קל בכינו עם המשפחות היקרות ורק ה' החנון והרחום יוכל לנחם את המשפחות השכולות ,בנחמת ציון וירושלים..אני מאמין באמונה שלמה בביאת המשיח ,ואף על פי שיתמהמהאם כל זה אני מאמין,אחכה לו בכל יום שיבוא..שבת היא מלזעוק ורפואה קרבה לבוא ליל מנוחה,שבת שלום ומבורך עליכם ועלינו,ועל כל עם ישראל ונאמר אמן

יפית מן

New member
אם משהו חושב שאני אישה משועממת כלל וכלל לא...

אני אישה שיכולה לצאת לפנסיה ולשבת על זרי הדפנה,איש תחת גפנו,ואיש תחת תאנתו,עובדת משרה מלאה מצאת החמה..עד צאת הנשמה,אבל חשוב לי מאוד שהפורם ישגשג,כי כשנמצאים בתוך השכול עוזר מאוד לתמוך אחד בשני,אני שאבתי ממכם חברי היקרים הרבה עוצמות ,כשכל אחד הגיב למה שכתבתי ועל זה אני מודה לכולכם ,לכל אחד בנפרד,ולכולם יחד,,ישר כח ומילה אחת קטנה:תודה.........ממני יפית שאוהבת אותכם

יפית יפית יפית..

נכון שאת חווה את עצמך קצת לא נורמלית בימים אלה....? אז דעי לך במצב הלא נורמלי שנכנסת אליו בעל כורחך למצב בו יקירך נלקח ממך בחטף כשאפשר עדיין להריח את ריחו צחוקו מצלצל באזנייך ואת עדייו חשה את חיבוקו ואת חומו.. הלב והנשמה שלך אומרים לך הוא ליד כיסא האלוהים טוב לו עכשיו הוא גמר את התיקון שלו.. והראש יודע שלעולם לא תראי יותר את יקירך המצוקה שלך נוראית. ולצאת בבוקר ולראות את העולם נוהג כמנהגו כאשר את מרוסקת זה בלתי נסבל.. ויחד עם זאת במשך הזמן לאט לאט הנוכחות שלו בחייך תלך ותתפוגג הימים יעברו ואתם תחוו חוויות שהוא כבר לא יהיה חלק מהן.. בתחילה זה יחתוך אותך כמו סכין ובמשך הזמן ישאר כאב שקט וצורב כאב קבוע שלפעמים תוכלי לו ולפעמים לא.. אז חשוב לי לאמר לך המצב שאת נמצאית בו לא נורמלי. לא את. גופך ליבך ונשמתך חבולים ופצועים אנושות ואין מזור איו מזור ואת סובלת. ורק פה יכולים להבין אותך אפילו ללא מילים למרות שאני לא מאוד פעילה בפורום קשה לי להתעלם מהבקשה שלך להקשבה ולתמיכה אז דברי אתנו "הנייר יכול לסבול הכל" ואנסה לסייע

יפית מן

New member
פנינה-לה יקרה את בוחנת לב וכליות.כמה נכון כתב

כתבת את אישה גדולה מהחיים,קראת את סגור ליבי אבל ממש כמו רנטגן..כל מה שכתבת נכון ,וכל מילה בסלע.. בלי עין הרע יש לי עוד 10 נכדים נוספים ,אבל לא האמנתישכל כך קשה יהיה לאבד כזה אסון. אני מטבעי אישה די חזקה ,מעולם לא בכיתי לא ידעתי לבכות,אבל עכשיו כל דבר,כל ארוע כל חוויה מיד הדמעות מתחילות לזלוג ,לא האמנתי שמקיצוניות לקיצוניות אוכל להשתנות..הייתי מאוד רוצה ליצור איתך קשר אני אשמח אם תכתבי לי במסר את מספר הטלפון שלך כי הייתי רוצה לדבר איתך"פנים אל פנים"כמובן וירטואלי כך שאני מחכה למסר אם מספרך כל טוב אישה יקרה וגדולה מהחיים, אני עובדת עם ילדים במשך היום אני לגמרי אחרת משדרת חוזק,עוצמה,הילדים לא מרגישים מהומה ומהשעה 4 אחרי הצהרים פתאום אני אישה אחרת לגמרי ממש משחק מכור..כל טוב ושבת שלום ומבורך..נ.ב. תודה לה'/ שאני אישה מאמינה אחרת..היו מוצאים אותי או באברבנל או בבאר יעקב

יפית יקרה

אני לא כזאת גדולה מהחיים. פשוט מאוד עברתי את מה שאת עוברת לפני ארבע שנים ואני מניחה שכולנו פה עברנו באותו המסלול ,כל אחד בדרכו. אני מאמינה שנסיון זה דבר חשוב. וכמו שהורה מלווה את ילדו ילד בצעדיו הראשונים בעולם כך אני מנסה ללוות אותך בדרכך החדשה ולתרום מעט מנסיוני. אשה יקרה עשתה זאת עבורי ליאת1953 ועל כך אוהבת אותה עד אין סוף למרות שעכשיו את לא יכולה לראות את זה אני מאמינה באמת ותמים שאתם תהיו בסדר.. בהצלחה (איתך הסליחה ,אך אני מעדיפה להמשיך ולהתכתב איתך על דפי הפורום..)

אחשל

New member
../images/Emo24.gifהלוואי ויכולנו לכתוב כאן רק משעמום...

קצת קשה לדבר על במונחים של שגשוג וצמיחה בפורום כואב כמו שלנו, אבל אין ספק שנוכחותך האינטנסיבית עוררה את ההשתתפות הפעילה וחיזקה את מעגל התמיכה של הפורום. תודה על השיתוף ועל זה שאת לא מוותרת - לא לעצמך ולא לנו
שבת שלום,
ניר

למעלה