ב י ג-ממוקמת בצומת קרית אתא

TwoFrogs

New member
מתאים לי בביג...

ראיתי שיש ל"מתאים לי" חנות עודפים ב"ביג" בחיפה (לדעתי זה יוצא בקריות, אבל לא משנה...). מישהי מכן הייתה שם? איך המבחר? והמחירים? זה קצת רחוק לי וממש לא בא לי ללכת לשם ולחזור בידיים ריקות...

ב י ג-ממוקמת בצומת קרית אתא

היי צפרדעית, אני הזדמנתי לביג במוצאי השבת החולפת. אז ככה: החנות גדולת מימדים ומחולקת לשניים. בכניסה - מוצגים העודפים, ובחלק הפנימי מוצגת הקולקציה החדשה. העודפים - בגדים מקולקציה של החורף הקודם, ודגמים קבועים של מכנסיים, למשל. כדאי ורצוי לבדוק את איכות התפירה והגימור. המבצע הנוכחי לעודפים הוא: 2 + 2 ובנוסף 30% הנחה. על הקולקציה החדשה: 1)אם את חברת מועדון-תקבלי הנחה בשיעור 20%. 2)אם הפריטים שירכשו יהיו בסך 750.00 ש"ח - תנתן הנחה של 30%. בנוסף תוכלי למצוא במתחם "ב י ג" - את עונות (עודפים וקולקציה חדשה) - די התאכזבתי מן העודפים בעונות. בשכנות לעונות ממוקמת גם "קריזי ליין". אני מניחה שמכל המבחר הזה - בודאי תצאי עם שלל רב. ב ה צ ל ח ה !!! וכן, נזכרתי - בפינה ממוקמת מסעדה עממית וכייפית "שיפודי התקווה". אנחנו נהננו מן האוכל וגם מן השירות. בתאבון ובהנאה !!!
אישה

TwoFrogs

New member
תודה ושאלה קטנה...

ממש תודה על כל המידע... מקווה לנצל אותו בקרוב. וכמו שהנושא אמר, יש לי גם שאלה קטנה: איך נעשים חברי מועדון במתאים לי?

חברות ב"מועדון מתאים לי"

אני מעוניינת לתקן את dream החביבה. התשלום בגין החברות אינו חודשי. משלמים פעם אחת, אם איני טועה סביב 50 שקל, והחברות היא לשנה קלנדרית מלאה. בכל מקרה בהצלחה בפשיטה הגדולה על מתחם הביג. חזרי אלינו עם חוויות והמלצות. אישה

TwoFrogs

New member
חוויות...

בסוף כמובן שחזרתי בידיים ריקות... מכיוון שלא היה לי כ"כ הרבה זמן התמקדתי בחלק של העודפים של כל חנות (יש סניפים "רגילים" של כל החנויות הרבה יותר קרוב לבית). אז ככה: מתאים לי: יש בגדים שנורא אהבתי שם, אבל המידות לא היו טובות לי - כל דבר נחמד שראיתי שם היה רק במידה 6 (אני משהו בין מידה 1 ל 2). אם מישהי מכן יותר באיזור של מידה 6 אז ממש כדאי לה לקפוץ לשם. קרייזי ליין - הייתה שם בדיוק את החצאית שרציתי, אפילו די בזול אבל רק במידה 52. חוץ מזה לא היה שם שום דבר שרציתי ואין לי (הכל קניתי בסוף עונה האחרון שהיה) וזהו. כמו שאמרתי לא היה לי הרבה זמן "לשרוף" שם...

may24

New member
היי אני קניתי את החצאית

אני קניתי אתמול את החצאית שנראה לי שראית מקרייזי לין היא משבצות עם אדום??

TwoFrogs

New member
לא אותה חצאית...

החצאית שאני ראיתי הייתה בעודפים, אני לא יודעת מאיזו עונה היא במקור (לא מהעונה האחרונה, זה בטוח). אמממ... איך אני אתאר אותה? היא הייתה בצבע אדום - שחור שכזה (היה גם בירוק) עם כיס קטן בצד למטה על הרגל. אני בטוחה שהיא ממש נשמעת לא משהו מהתיאור, אבל אני ממש אהבתי.

חברות במתאים לי

פשוט מאד, נכנסים לחנות אם רואים משהו נחמד קונים (חבל רק שהמחירים שלהם בשמים, למעשה שלכל חנויות הבגדים למידות גדולות) ומבקשים להצטרף למועדון אם במקרה לא יציעו לך בעצמם. ממלאים טופס וזהו, יש הנחות מסוימות, ובימי הולדת שולחים גלויה בברכה, וגם מקבלים עוד הנחה.

מתאים לי - ביג

הייתי לא ממש התלהבתי אבל תמיד אפשר לנסות, לעשות מעין טיול כיף כזה. לקחת חברה (4 עיינים תמיד טובות על זוג אחד) ולראות.

למעלה