ב-י-ז-י-ו-ן

itay1123

New member
עכשיו יהיה דרבי כמו שחלמת....

אבל גם זה לא בטוח..... ובכל אופן "אוהד שכמוך מגיב בשעת המשחק.... "אוהד שרוף"באש ובמים..... או שיש לך מחשב נייד ואתה מגיב בלייב או שאתה שומר שבת ולכן לא נסעת..... אבל שוב הצד השלישי מזכיר לי שההקלדה גם מחללת שבת......... אוףףףףףף אתה מבלבלבלבלבל אותי כל כךךךךך

zuli4

New member
4:0??? וזה עוד לא נגמר..

אלי זינו הרסת לנו את הקבוצה, לך הביתה

zuli4

New member
תאמין לי שגם אני..

אני לא יודעת איך אני ילך מחר לבית ספר..

TRANSFER

New member
חבל להתייאש!!!!

בני סכנין גם הובסה!!!! כל העולם צריך לבוא למשחק הבא מול מכבי חיפה במחזור האחרון. בני סכנין מפסידים ואנחנו מנצחים את חיפה אז אנחנו נשארים. אם ב"ש תנצח את חיפה במחזור הבא אף אחד לא יזכור את המשחק הביזיוני הזה. עדיין יש סיכוי.

TRANSFER

New member
אההה גם הפועל חיפה צריכים להפסיד

התמונה באמת מסובכת

Londonderi

New member
יהיה בדיוק כמה בפעם הקודמת שירדנו

גם אז במחזור האחרון שחקנו בבית נגד מכבי חיפה, ניצחנו את המשחק ובכל זאת ירדנו (ראשל"צ הבקיעה בדקה ה-92 נגד בני יהודה ונשארה בליגה) אז תפסיקו לחיות באשליות, ירדנו ליגה !

zuli4

New member
אני שוקלת לבוא למשחק..

אבל כשאני חושבת על זה.. עם השחקנים ישחקו כמו שהם שיחקו היום, אז יש טעם להגיע בכלל?? אין מנהיגות, אין לחימה, אין נשמה!!! אז תגיד לי אתה למה כדאי להגיע למשחק..

TRANSFER

New member
אני לא חושב שצריך לחשוב ככה

"יש טעם לבוא" בגלל המשחק של היום" באמת זאת חשיבה מוטעית לפי דעתי. אם המשחק יתקיים ביום חול אז אני בא 100% לא משנה מה יהיה. באיזה יום המשחק נגד מכבי חיפה? תכל'ס שחושבים על זה, הסיפור בכלל לא גמור. הפועל חיפה צריכה לעשות תיקו מול מכבי ת"א ובני סכנין צריכה להפסיד. זה כל הסיפור....!!!!

TRANSFER

New member
זה לא אומר כלום.

גם לאלופה יש ימים רעים. הפועל חייבת הרבה מזל למחזור הבא.

eranpes4

New member
אני כמובן אגיע למשחק כדי לקלל!!

כן רק לקלל כל המשחק את כל מי שאשם!!

למעלה