ב-י-י-נ-ו-ם!!!!!

Carmelo Anthony

New member
ב-י-י-נ-ו-ם!!!!!

אני עוד אתגעגע לדאנקים שלו... לריחופים שלו.... לקרוסאוברים שלו..... למסירות שלו..... לשלשות שלו.... ולנשמה שלו..... וויל ביינום עוזב את מכבי תל אביב וחותם בוירטוס בולוניה העלובה.... כמה עוד נוכל לסבול?! ניקולה, מוני, טרנס, ועכשיו גם וויל?!?!

יו45

New member
בקיץ נורמלי הייתי חוגג את עזיבתו

בידיעה שזה ישחרר את מכבי מהצרה הזאת , אבל לצערי מכבי נזכרה לשחרר אותו דווקא בשנה שבה היא עושה מכירת חיסול , ככה שלא נהנה מזה יותר מידי . מה שמפחיד זה שעוד נשמע איזו טעות מכבי עשו בשחרור שלו, אחרי הכישלון הצפוי עם החג`ג`ים והגרינים.

princes15

New member
שחקן דגול.

לא חושבת שנשארו לי סיבות לראות את מכבי משחקת.

נמשל

New member
לא אתגעגע

שחקן טוב, אבל לא למכבי. קיבל את כל ההזדמנויות ולא ניצל אותן. חוסר היציבות גרמה לאוהדים להזדקן בקצב מואץ.

חחחח...אהבתי את סוף התגובה...

אני דווקא הייתי משאיר אותו במכבי אבל שחקן ספסל....העניין הוא שכל מאמן שמשאיר את ביינום על הספסל באיזשהוא שלב מחליט לתת לו לקבל החלטות....ולפעמים זה נראה סוג של הימור!!!

trigotrigo

New member
שלום ותודה על כל הדגים

ממש לא עצוב לי שביינום עוזב. יכל לתת כל כך הרבה יותר, ופשוט לא עשה את זה. אני מקווה שעם הזמן הוא ילמד לשלב את עצמו בכדורסל האירופאי, במקום להישאר תקוע בנבא.

TheRasmus

New member
גם אני אתגעגע

לצעדים, להקפצות הכפולות, ההליכה עם הראש בקיר, ההחטאות החופשיות וכמובן לאינטליגנציית המשחק הפנומלית שלו.

למעלה