ב"מצעד המושמעים" של רשת ג'

karoleking

New member
ב"מצעד המושמעים" של רשת ג'

השיר של פבלו קיבל מקום שלישי... מוזר כי לא שמעתי אותו כל כך הרבה... אבל כנראה שהם יודעים...

../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif שבת שלום לכולם וסופ"ש נעים

אכן שמעתי במקרה את הדירוג הזה אתמול לפני ששידרו את ההופעה של תיסלם , מקום שלישי בהשמעות זה יפה מאד לשיר חדש וצעיר שרק מתחיל הכרות ולהיקלט ( לפחות למאזינים הרגילים
)... מה שחשוב לא פחות , מכיוון שלצערי אין לנו בארץ "שוק" של סינגלים זה להצביע לו במצעד של רשת ג' , זה בטוח יעזור גם להשמעות ברדיו .

solenko

New member
שבת שלום , אין לי ספק שההצלחה תמשיך להגיע

לשיאים חדשים עוד ועוד , אחרי שאני קורא איך פבליטו כותב שירים , זה מדהים . הנה מאמר של אריאלה אחותו, שגרם לי להתרגש מאד והחזיר אותי אחורה בשנים .

karoleking

New member
מאוד מרגש...../images/Emo7.gif

מצמרר אפילו... שיר זה דבר שכל אחד לוקח למקום משלו... אני מניחה שאחרי המקרה המצער הזה השיר קיבל עבורם משמעות שונה. תחושה מוכרת למדי.

בוקר טוב , קראתי את כל המאמרים של אריאלה

( מריאנה כפי שהכרתי אותה בעבר
) ואני רואה שפבליטו הוא לא הכשרון היחיד במשפחה
איזה יופי של מאמרים תענוג לקרוא ולהשכיל , אפילו פבליטו טיקבק ופרגן לאחותו , מקסים יפה מרגש , עכשיו יש לה עוד קורא קבוע , ישר כוח . דרך אגב - אני חושב שהם גם די דומים לא ?

karoleking

New member
הייתי אומרת שעמליה מאוד דומה לה...

הכל נשאר במשפחה..

myh350

New member
בוקר טוב ושבת שלום

אני הצבעתי כמובן!! נחשו למי? סורי על שלא נמצאת כאן הרבה בזמן האחרון אני פשוט סועדת את אבי החולה בבית החולים אשתדל להכנס יותר

צהריים טובים , לרמי קלנשטיין לא ?

כפי שכבר כתבתי לך , המון בריאות והחלמה מהירה לאביך . רמי הופיע באילת לא ?
מירב קחי את החיים בפספקטיבה הנכונה , והעולם כלו יהיה בכף ידך , שבת שלום .

karoleking

New member
גם פבלו היה באילת... שמעתי שהם הופיעו ביחד...

מירב, לא היית שם? ד"א פבלו יופיע ב-12/7 אצלנו בהיכל התרבות באירוע התרמה... יחד עם עידן יניב. הוא כבר היה אצלנו באירוע הזה לפני שנתיים וזה היה ממש מוצלח... מחר אני מתחילה לעבוד על השלטים והפרסומים... אשתף אתכם בכל. מי שיכול לקנות כרטיס ולבוא זו מצווה גדולה... פרטים בהמשך.

myh350

New member
אני יודעת שפבלו היה באילת עם רמי קלנשטיין

רמי אירח אותו במופע סגור לעורכי דין על המופע ידעתי יום אחרי ולכן לא הייתי חברים שהיו ולא יודעים עדיין שאני אוהבת את פבלו סיפרו לי על המופע ועל כך שישבו לידם במנקיז.... אבל בכל מקרה לא הייתי יכולה ללכת מסיבות אלו ואחרות אבל בלי שום קשר עצוב לי שלא ידעתי על שהיה באילת דווקא כתבתי לפני שבועיים בערך לאחיו ושאלתי מתי פבלו יהיה באילת והוא ענה לי לא בקרוב! לצערי ואני אומרת זאת בעצב רב שלפעמים ההצלחה עולה לבן אדם לראש וככה אני מרגישה עכשיו לא כמו שהיה בהתחלה שאפילו מייל הייתי מקבלת אני באילת ובאיזה יום!!! יהיה טוב! אשמח לקבל פרטים על המופע ב12.7

שבועיים מראש ? אני לא בטוח שאני יודע מה

אני עושה מחר
, והיה לפני כשנה באילת את ההופעה לבכירים מחברת אגילנט , ( שבמקרה הם גם לקוחות שלנו ) אני יכול לומר לכם בוודאות שהם לא היו רואים בעין יפה אורחים ומלווים מיותרים , לכן אין צורך לקפוץ מהר מידי למסקנות .

את מכינה את הכרזות ? אז יש לי בקשה קטנה

גדולה ...כשאת כותבת "פבלו רוזנברג" להדגיש את המותג ולצבוע בצבע זוהר
... אני אוהב מצוות אז אל תשכחי לעדכן , הייתי בטוח שבתאיך הזה מירי פבליטו יהיו עדיין בירח דבש ...

karoleking

New member
אז הם כנראה לא יהיו...

אבל בקשר לכרזה, היא כבר מוכנה אבל צריכה אישור לפני פרסום. בכל אופן זה יהיה ב-12.7.09 בהיכל התרבות בראשון בשעה 20:30. מחיר כרטיס נראה לי 100 שח מינימום מכיון שזה תרומה אפשר לתת כמה שרוצים, וזה מוכר למס. אז יאלה תתארגנו ותבואו, יהיה שמח.
ואם מעניין אתכם לדעת למי אתם תורמים: http://nizani.org.il/

למעלה