ב......פקק

ב......פקק

יש את הפקקים האלה של הבוקר... לחוצים כאלה....כולםם לחוצים להגיע..לא לאחר... להספיק.. ההיא מורחת ליפסטיק.. ההוא מחטט באף ...כאילו יש שם ...<איכססססס> אני אני אוהבת ת פקקים של הלילה....מממ לא ממש לילה...אבל כמעט שקיעה.. ובפקק של הבוקר היום... עפתי... לפקק אחר... אתה ואני....בפקק ההוא של הגשר....עם מלאאא אורות....וקר בחוץ ולנו חם....אתה בגולף....ואני עם מעיל.. ואתה בטח תכף תגיד לי..תורידי תמעיל ואני רק אחייך....<כי אני לא יכולה להוריד אותו> ותשאל אותי ......איזה דיסק לשים? ולי ממש לא יהיה איכפת....איזה..... <אפילו הזמרת הדכאונית ההיא ששכחתי איך קוראים לה...תגרום לי להתנועע> ונדבר....על משכנתא......ותכף סוף שבוע... ואתה בטח תציצ אליי ככה מהצד..ותחייך ואני אספר לך על ההוא...מהפועל...שאני תמיד שרה עליו.. שהוא נראה דוקא לא רע...<ראיתי אותו ביצאפן> ויש לו חיוך כזה יפה..<כמעט.....כמו שלך> והקול שלו....הזכיר לי אותך.... ושוב תחייך.....ותושיט לי את כף היד הגדולה שלך... ואני כמו מגנט.....אשים את כף היד שלי בשלך....לאט....ברפרופ כזה ונשלב אצבעות....ושוב תחייך אליי.. <הגולפ הזה שלך מטריף אותי>-אני לא אגיד....רק אחשוב ככה ואתה שוב תגיד לי להוריד את המעיל ואני שוב......רק אחייך.... ואז אשאל אותך אם אפשר לי לעשן....ואנייי בטח אכבד אותך בשחטה....מהיד שלי....ונעשן ככההה ביחד....אחד אתה....אחד אני ואז.....אני אזכור שאתה רעב.....ואכבד אותך...ב"מקופלת" ואשאל אותך מה אכלת היום? האצבעות שלנו עדיין שלובות....מרפרפות..... ויד שמאל שלי תלך לך יש אל הגולף.....ותלטף אותך....כשאתה משעין את העורף שלך טיפלה אחורה... לי ממש לא אכפת הפקק הזה... מצידי הוא יכול להזדחל לו עוד כמה שעות השקט הזה....שלך.....ושלי....המוסיקה....הריפרופים.... אפילו המשכנתא...נראית אחרת בפקק הזה ואז...אני אבקש ממך....שתספר לי את מה שהבטחת... זוכר? ואתה......מממממ אני בטוחה שאני אוהב ת פרצופ המובך הזה שלך... תספר לי? ששששששששש כולה פקק..כזה שכולם מתעצבנים...ממהרים..... אני....אני דווקא אהבתי ת פקק הזה יאלה....שתי סטירות...צביטה אחת בלחי... והתעוררתי שוקולדה

טאKילה

New member
פקק..../images/Emo12.gif

זה פקק מומלץ ורצוי. מוסיקה נגיעות וליטופים מי זוכר ביכלל שאתם פקוקים.

tairon

New member
../images/Emo73.gifאויייייי זה כתוב ענק../images/Emo73.gif

בתוך הפקק האינסופי... מדהיםםםםםםם!

למעלה