ב"פרומו של מעריב, יעל גרוס כותבת...

hela19

New member
ב"פרומו של מעריב, יעל גרוס כותבת...

"איך הטמטמנו"...לפניכם מספר ציטוטים, כדאי לקרוא את דבריה.. עמוד 2. "אנחנו חולי סלבת,,,קחו את המקרה המוזר של הג'קו.ג'קו נולד בפעם הראשונה בבית הוריו ובפעם השנייה בבית של טדי הפקות, ממש כמו טחיו הגדולים..נינט, והראל... עד התכנית לא היה קיים ג'קו. כלומר :היה קיים ג'קו האדם, אבל לא המותג. ומרגע שג'קו התמתג והסתלב חלו שינויים: קולו אמנם נשאר כשהיה, הוא לא גבה, לא הזדקן, לא גילה תרופה לסרטן, אבל הוא הפך לגינה הציבורית שרצוי לדרוך בה על הדשא. ואנחנו בילינו בגינה הזו את מרבית שעות היממה.כמה מילים הגרנו על הכן צבא-לא צבא, כן אמר-לא אמר, הא? יותר אן פחות מהמילים שהגרנו על השבויים, על הרשות הפלשתינית, על מעמדנו בעולם, על עובי הרשויות המקומיות, על עבדי הקבלן, על חלוקת הארץ לרוזנים ולרזים? ...אין הרבה רע בקצת רכילות אבל אם היא הופכת למנה העיקרית יש בה הרבה רוע, לא רק כלפי המסוקרים (שניצודים בפלשים כדי לעלות לאי מייל האדום באינטרנט), אלא גם כלפי עצמנו...." אחותי המתוקה, קראה וישר קראה לעדכן אותי , "הנה ג'קו בעיתון"...ואני מייד רצתי לכתוב לכם.. היום, כשאני כולי שבורה, שהחמצתי את ההופעה אתמול
..באה יעל גרוס, ושמה את הדברים בפרופורציה לכל הציבור שקורא.. איזה יופי של יום, ואיזה יופי של קאמבק אדיר, של הבחור המקסים, שאני כל כך תומכת בו.. שבת נהדרת לכולנו..ונשיקות וחיבוקים.. שתהייה שנה אזרחית טובה עם הרבה בשורות טובות, ובריאות טובה לכולם
.. ה י ל ה

Nova5

New member
הילה, תודה לך, מתוקה

תחזקי את הלב השבור שלך
, אנחנו צריכים את הלב האוהב, הענק שלך לא רק לג'קו , אלא לעצמנו. יעל גרוס, סחתין על היחס ובעיקר על אסוציאציות - ג'קו אייזנברג, כגינה הציבורית - איזו השוואה חזקה! באמת כל העם היה שם, דרך שם והיו גם כמה כלבים שלכלכו חופשי...טוב, אנחנו לפחות היינו בין הגננים הבודדים שניסו לתחזק את הגינה לפני שתהפוך לפארק הלאומי...

shongold

New member
אהבתי את פיתוח האסוציאציה!

היי רק כלבים לכלכו חופשי...?! מה עם בואשים או נחשים או סרטנים וכן הלאה..ואכן אנחנו מעטים מול רבים...נקשנו, עקרנו עשבים שוטים...והיו רבים כאלה גם הלקנו אותם ממקום זחילתם...ולפעמים אפילו ..יכולנו להם ..רק לפעמים. ואפשר להמשיך את מקאמה, גם עדרנו וזרענו זרעים של נחמה אהבה חמלה והודיה, וגם מכאן הגיעה לא מעט ישועה!

hela19

New member
היי מתוקות, הלב והראש איתכם../images/Emo140.gif

כל היום כל הזמן, גם עם כל הבעיות הענקיות שיש לי בחיים עכשיו, ג'קו במרכז ההווייה,
סוד הקסם.. הרגע, שוחחתי עם ליבי בטלפון, ושתינו קרועות ומקנאות
... יעל גרוס, ואחרים בזמן האחרון, החלו לומר בגלוי, וחופשי, הכול..איפה הם היו אז???לא חשוב, אנחנו היינו עם ג'קו, עם השפיות וההגיון, בלי חשש, ובלי מורא..
עם המון אהבה ואמפטיה ובעיקר, טלפטייה..לאיש המדהים
הקאמבק, הוא ענק, ברמות שאפילו אנחנו לא קולטות....איזה מזל גדול!!!!
כיף, כיף לי לשמוע על ג'קו, ועל הפתיחות והאהבה שיש לו כלפי בנות הפורום
יופי של יום, והלוואי והכול ימשיך, ויתחזק, וישתפר כל הזמן....
שבת פנטסטית לכולם.. ה י ל ה.

shongold

New member
זאת אכן שאלת השאלות היכן היו אלה

שהיום לאיטם יוצאים ממקום מבצרם הבטוח ומדברים נכונה?! כאשר האש שקטה אפשר לומר את אשר חושבים, ויש אנשים חושבים, אבל אף אחד לא אוהב להכניס ידו אל תוך האש.!

talytal

New member
ועוד כמה מילים על ג'קו במסגרת

סיכומי סוף השנה: יוני סמאש בטור הטלוויזיה שלו במקומון של מעריב: "איך, בשם גרבי הספורט של סטיבן הוקינג, הופכות הדעות הפוליטיות הזניחות של זמר מתחיל להוא-הא התורן, עד כדי התנצחות אינפנטילית עם פסודו-זמרים קרחים וכתבים בכירים? לא ברור, אבל נראה שככה זה בישראל. מדינה מוצצת, מדינה זונה, יו נואו." יפה שעכשיו אחרי שהכל נרגע כולם נזכרו לשאול איך המצב התנפח עד כדי כך... חבל שלא נעשה בזמן אמת, אבל לפחות טוב לקבל עוד ועוד חיזוקים לכיוון הנכון בו דברים הולכים.

למעלה