ב"ש עיר של שלוחים !

lizardd

New member
ב"ש עיר של שלוחים !

שלום שלום אנשיי היקרים!!!! בנוסף לכך שישראל זה חרא של מדינה(חוסר במים, חסור סבלנות, חוסר עבודה וכן הלאה), אז העיר הדפוקה ביותר בה היא כמובן - באר שבע! עיר מגעילה, מסריחה, מכוערת ויזואלית ו-ואני מגיעה לחלק החשוב והגרוע ביותר-עמוסה בפרחות ערסים שלוחים!!!!. העניין הזה ממש מתחיל להפחיד.לכל מקום שתסתכל, תראה שלוחים! לעזאזל! הבית ספר שלי, שזה נחשב לבית ספר פחות ערבושי משאר האחרים, שורף בפרחות, וערסים, וגם בוואנבי ערבושים! וזה מתפשט! אז ערבים מסריחים, יש לי בקשה קטנה בשמי ובשם כל שונאי השלוחים בבאר שבע ובכלל.......- ת ח ז ר ו מ א י פ ה ש ה ג ע ת ם - מ א פ ג נ י ס ט ן יא שלוחים מפגרים!!!!1 ותעשו לי טובה, ותרחמו עלינו עם שירי היוסי עדן והחרא שלכם!!!! יא חראות! LIZARDD

voodoo

New member
במסגרת ה"פוליטקלי קורקט"

דבר ראשון .... אל תגיד ערבים מסריחים, חלקם אפילו מתקלח... בכל מקרה בגלל שזה תופס חלק קטן מהודעה אחת גדולה שהיא ממילא טיפשית אני לא רוצה לתת את המחשבה שאני קטנוני ( את זה נשאיר לתקופה שיאיימו לצלוב ולשרוף את גופתי למען גיל חובב ) אז סיכמנו ? לא להגיד ערבים מסריחים תחזרו לאפגניסטן ( הרי יש להם חוש קורדינציה לא מי יודע מה והם עלולים למצא את עצמם בסניף המקומי של מקדונדלד ליד ביתך ( זה יצא מסריח ) בכל מקרה זאת הייתה הודעה שלמה ללא תוכן אבל רק עכשיו נציין שאתם לא ממש חייבים לקרא אותה ( נו טוב אתם יכולים להפסיק עכשיו... בעצם רק עוד שורה אחת, כי זה חשוב ) אני צריך עוד מאמרים ! ואני די עצלן לעשות אותם לבד ... ובכלל אם למישהו יש חשק לעזור לפורום ולכתוב על כל נושא ( עד לעושים שוק עם גיל חובב ! יש גבול, לא ? ) אל תשאלו אותי בקשר לאובססיה שלי לגיל חובב ... אני חושב שזה מצחיק ! אהה ... ואל תסיטו לרצח ...זה לא נחמד, ובכלל לקלל ... נסו אלימות ונשק לא קונבנציונלי אני מחליף את הסקר בקרוב ... כאן זה נגמר.....לבנתיים

Black Cat

New member
עעעדס!

ואללה מה קרה את מלכלכת על ערבושים? אה? שירן גמון לשלטון!

Bunny_girl

New member
סליחה!

עד שירן גמון! זהו! אני ישלח עלייך את טליאל!!! לא נראה לי שזה רעיון טוב למקם את ההודעה הזאת בפורום הזה... כי אין קשר... אולי בפורום אחר...חבל על המקום... מה הקשר בין פאנק ואלטרנטיבי לשלוחיסטים? אין כזה... ד"א ...אל תכנסו בחיים ל"סופר גסטרונום1"....הריח!! אל תלכו לשם גם אם חייכם תלויים בזה.. ביי ורד

Chot

New member
יו איך דפקו את בני הנוער במדינה

מה נראה לכם שבאמת יש מחסור במים? יו הב בין דסיבד! אין שום מחסור במים! את תפסיקו להשתמש בכזב הזה כנימוק לחרא מדינה. זה פשוט קשקוש בלבוש. חסכמים זה סתם חרא. חוצמזה שחוסר סובלנות זה את בעצמך, יא עמא!

warrior hippie

New member
אם אין למישהו תגובה יותר מוצלחת....

אני זועם, נזעם, זועף, כועס ואפילו לא מרגיש בנוח עם ההודעה. הסיבות רבות מספור (וגם נכשלתי במתמטיקה אז בבקשה בלי מספרים...) ונתחיל בעובדה שאין שום קשר בין פאנק ומוזיקה אלטרנטיבית לקו-קלוקס-קלאן (ובאותה נימה ד"ש לעודד ושיהיה לך בהצלחה באפריקה) שלפי הנראה המשתמשת יכולה לייצג בכבוד. חוץ מזה, מותק שלי/כפארה/נשמה וכו´, אם יש לך בעיות עם המדינה הזאת, אז תחזרי את למאיפה שהגעת! למה לגרש מליוני תושבים שמרוצים מהארץ ושישארו אנשים ששונאים אותה?! בנוסף, ערבים מסריחים בגלל ש"מקורות" מסרבת לספק להם זרימת מים נורמליים! אז אם נחתום כולנו על עצומה ונעביר אותה למקורות אז ידה-ידה-ידה והערבים לא יותר מסריחים! ובנוסף!(חכו זה הולך להיות עוד ארוך) אני גם מסריח ואני לא ערבי! אז בלי סטריאוטיפים! אז אם את רוצה לשלוח אותי לאפגניסטן בלי כרטיס חזרה, אז לפחות תביאי לי כסף לכל בתי המלון הטובים שם (שמעתי שיש אוהלים מפוארים ליד קאבול). עכשיו כשהודעתי הגיעה לסיומה (ד"א פיצוי כספי יוענק לכל מי שקרא את הזבל הזה עד הסוף) אני רק רוצה להגיד דבר נדוש אבל קדוש: why can´t we all just get along... נ.ב: אין להתייחס ביתר רצינות למה שההיפי הנ"ל כתב תחת השפעת סמי שלום. ואם לעוד מישהו יש דיעות גזעניות אז ראו הוזהרתם שאני אקשור אתכם בחדר אקסטרה אקוסטי לכסא ואשמיע לכם ג´ון לנון עד שתשנו את דעתכם, או עד סוף העולם... מה שיבוא קודם.

למעלה