ב"ש תנסה להחתים את רוזן לקראת בית"ר

zuli4

New member
ב"ש תנסה להחתים את רוזן לקראת בית"ר

הנהלת הקבוצה אמורה להיכנס למו"מ רשמי עם הקשר, במטרה להעמידו לרשות גוטמן במשחק הליגה הקרוב. בעקבות דרישותיו של אלי גוטמן להמשיך ולחזק את הקבוצה, אמורה הנהלת הפועל ב"ש להיכנס למו"מ רשמי עם הקשר יוסי רוזן, ששוחרר מהפועל ת"א, במטרה להחתימו במהרה. המטרה היא שרוזן יעמוד לרשותו של גוטמן כבר במשחק הקרוב מול בית"ר ירושלים. שיהיה בהצלחה

מוצארט

New member
לפי הידוע לי

רוזן שחקן טוב +. השאלה אם הוא יצליח להסתדר עם שיטת המשחק של גוטמן.

zuli4

New member
כל אחד יכול

אין דבר כזה לא יכול..יש דבר כזה לא רוצה. ואם רוזן לא רוצה, אז הוא יתחבא מאחורי ה"לא יכול"...

שועל1001

New member
רוזן ? עוד קשר? מה עם זוהר ? אביתר?

תשקיעו בצעירים שלכם תלמדו להשקיע תראו אותנו צהוב כחול!!!!!!!!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אתה צוחק, אנחנו בוכים...

זו המומחיות של גוטמן: לבזבז כסף על סוסים גמורים ולהתעלם מהצעירים המוכשרים של הקבוצה. באמת יש מה ללמוד מקלינגר, ביחוד אחרי זריקתם המפוארת של שני הדגנרטים, בנין ונמני והענקת הבמה לצעירים המוכשרים של הקבוצה.

zuli4

New member
אז מה אתה עושה פה בכללללללל?

תפוס אגד וסע לפורום של הקבוצה שלך...

X יו יו S

New member
תאמיני לי שהוא גם שם../images/Emo68.gif

אבל למי הוא יציק אם הוא יהיה רק שם

RED OR DEAD BS

New member
אז פשוט לא להתייחס...

כל הודעה שמשמיצים אותנו ומקללים אותנו את קבוצתו למחוק את ההודעה ולחסום את המשתמש.

zuli4

New member
חחחחחח...

מה זה משנה מטרופולין או אגד... העיקר שייסע מפה..

דרומי 22

New member
ל s יויו x.שלום שלום.

אני שונא צהוב כחול.השנאה הזאת היא בעצם תורשתית. אבל אני חייב להודות שאתם עושים חיל באירופה,אבל אם לא תנצחו את אייאקס אתם יוצאים לוזרים קצת. אתם יותר טובים(לצערי)ועם אלעד שלנו(שהיה בכל אופן)אתם חייבים לנצח. בתקווה שלא נראה צעירים עוברים(ובעיקר לא אליכם.פשוט אסור!).

למעלה