ב 09 למאי אומני ישראל בפארק למע ן

טינה2

New member
ב 09 למאי אומני ישראל בפארק למע ן

הי חבר'ה עכשיו תורי ליחצן טיפה משהו חשוב שבאמת כדאי להגיע אליו מוצאי לג בעומר יעני לילה אחרי המדורות ...... םארק הירקון כל אומני ישראל או לפחות רובם בדואטים ושילובים יוצאי דופן עם להקה בת זונהההההההההההה וכולם למען הקמת קרן סעד לאומנים במצוקה וכולנו זקוקים לזה. לכם הקהל זה לא עולה. הכניסה חינם אנחנו האומנים תורמים את שכרינו למען האומנים במצוקה כמו אחים שלנו בקיצור היום זה מישהו אחר ומחר זה אנחנו ומי יודע מי יעמוד לצידנו בקיצור אומר דבר אחד איזה מזל עצום יש לי להיות תמיד בצד הנותן זה הכל אנא העבירו בין אחד לשני שאף אחד לא יפספס יהיו שם שמות ענקיים כולם בעצם קטונתי מלהזכיר בכלל אבל מאיר בנאי ,אלון אולאציק,אתי נאקרי,דין דין אביב , שמעון בוסקילה ,דנה ברגר ,כנסית השכל ,ארקדי דוכין ,יזהר אשדות ,ועוד המון . אופס כמעט שכחתי גם סי היימן תהיה שם הפעם הם הגיעו לאות ס' קינימט הורי לא יכלו לקרוא לי בתיה באות ב ' ??

skito

New member
../images/Emo6.gif היי טינה חרגת אותי מצחוק

חבל שהקהל לא משתתף לפחות בסכום צנוע!! לגבי שמך את טועה בגדול את סי a b c

skito

New member
מיכלי

אפשר לפנות להנהלת
כדי שיפיצו הודעה בפורומים המתאימים? שמוליק הבטי שמוליק קיים כל הכבוד שמוליק

actress

New member
זה לא תלוי בהנהלה זה תלוי בפורומים

המתאימים ואני בטוחה שאם הזמן כל פורום יפרסם את זה... כמובן שכל פורום הנוגע בקטגוריה הנ"ל מבחינת פירסום אני שולחת כל דבר לפירסום ירצו יפרסמו לא ירצו כבר לא תלוי בי. אבל אני מפצצצצצצצצצצצצצצצצצצצציצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצה!!!!!!!!!!!!!! וכמו שצב נינג'ה אומר: קבבבבבבבבבבבבבבבבבבנגה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

skito

New member
בקשר לפרחים

היי שמוליק "שמוליק הבטיח שמוליק קיים" היתה תגובה בקשר לפרחים שהבטחת.

מכל רשימת האומנים הזו, את

הכי ענקית !!! אבוא גם אבוא, בשבילך, ובשביל המטרה החשובה. מי מצטרף אלי מהפורום ? אני אגייס מלא חברים ונגיע

skito

New member
../images/Emo127.gif גם למען סי אמני ישראל ולמענך

אני מגיע כי מגיע לכם

actress

New member
סי את תסכימי שניפגש איתך????????

שכל הפורום המקסים הזה יוכל סוף סוף אם הם יגיעו ולא יתביישו שנוכל לדבר איתך ולהפגש איתך??? מעין ערב סי היימן שכזה גדוד שלם של כל הפורוםםםםםםם??????? תודה תודה בתיה

רעיון מדליק

אם כי המיקום נראה לי קצת בעייתי.....אבל אם היא תסכים, אז ודאי אפשר לחשוב על מקום אחר,

actress

New member
או קי דו קי אז מחכה לרגע שבו יהיה

את ה"ערב סי היימן" אולי בעוד כמה חודשים, חצי שנה, שנה אם חיכינו שנתיים אז נוכל לחכות עוד... שום דבר לא בוער אחרי הכל העולם הולך להחרב לפי דברי האסטרולוגים בעוד 30 שנה שזה יוצא 2030 או 2040 אז הכל פתוחחחחחחחח.

איזו אמנים נהדרים יש לנו

אני כל כך מקווה שאוכל לבוא. ובאמת, מדוע הקהל לא משתתף בדמי כניסה סמליים?

actress

New member
בואי את וכל הפורום של תיסלם אז....

תיסלם אחותי נתראה שם!!!!!

הפורום של

תיסלם עכשיו מלא בילדות קטנות שמעריצות את צוף אז לצערי הרב זה נראה קצת חסר סיכוי. לכן גם לא כתבתי שם הרבה זמן, זה נראה יותר כמו אתר הערצה שלו (ואין ספק לגבי הכשרון שלו, אבל הן שם יותר בגלל המראה שלו), אצלי האהבה היא למוזיקה ואם אני מכירה את האדם אז גם לאופי, פחות למראה החיצוני.

actress

New member
../images/Emo99.gif צוף, פוקי פייס אני ראיתי א

אותו תמיד כמישהו כזה גם כי הוא תותח וגם כי הפנים שלו פשוט פוקי פייס.

למעלה