ב 1 ליולי......

בטי369

New member
ב 1 ליולי......../images/Emo168.gif../images/Emo168.gif../images/Emo168.gif

הבטיח אישנו שישלחו האלבומים שנקנו מראש...(כאילו..אנחנו) דרך אגב האם יש משהוא שיגיע לשוני ב12/8 (שזה יום לפני מצדה...) אה ועוד דבר...היתכן שהשנה במצדה יחגגו עמנו גם התזמורת האנדלוסית...????????? ואחרון (להפעם...) מקורה עם ההסעה??. נרדמתם...!!!! צריך גם לקנות כרטיסים... אז קומו עורו קיץ חם בפתח....

SHANILIROY

New member
שלום לכולם

שלחתי להפקה מייל ,מחכה לתשובות בקשר לדיסק ולהפצה לתומכים . התזמורת האנדלוסית אכן תגיע לחגוג עימנו במצדה וכן ,אני צריכה לדעת כמה אנשים אנחנו ,שרשרו תגובה במקום המתאים .

davidaltman

New member
מתי הוא יופיע בחנויות ובאיזה

לגבי אך אגיע להופעה כנראה אני אשן בוילה של דיוויד בערד

ymother

New member
הי!

זה לא הוגן! שילמנו הכי מראש שיש - ושילמנו 25 דולר לדיסק, ועכשיו ניתן לקנות אותו ב60 ש"ח ולקבל אותו עד הבית, ולקבל באותו זמן כמו אלו ששילמו לפני חודשים? מרגישה ממש פראיירית - הרעיון של לתרום מכספי לא קסם לי - אבל לקנות מראש דיסק היה נראה לי הגיוני, אז למה שאני אשלם עוד 30 ש"ח? למה? בנוסף - למה למכור את הדיסקים הקודמים כל כך בזול? לטעמי זה מאוד מוזיל אותו.

ymother

New member
דיוק

זה לא עוד 30 ש"ח אלא עוד 40 - כי אני גם ככה מעדיפה לקנות בחנות ולא לקבל הבייתה. סליחה על הקטנוניות - אבל זה מרגיז.

glitter8

New member
סליחה, אבל....

המחיר של הרכישה מראש התפרסם, וזה היה ברור כבר אז שזה יותר יקר מעלות של דיסק בחנות. יכול לבחור אם להצטרף או לא. פה יש לך גם הקדשה ותודה אישית. זה משהו שאין לדיסקים בחנויות ומי שזה חשוב לו ישלם 25 דולר. אני למשל, בדיוק בגלל זה בחרתי לחכות שהדיסק יגיע לחנויות. (וגם כי היה חשוב לי לשמוע את הדיסק ברדיו לפני שאני קונה) ובגלל שצפיתי שהערות (מוצדקות) כאלה יגיעו, היה לי חבל מאד שדיויד נכנס לזה, המרמור הזה כלפיו לא תורם לו יותר מדי.

ghahamov

New member
תשלום מראש

התשלום לא נועד לתמיכה בפרוייקט ? גם אני שילמתי "מראש" ותרמתי כסף לפרוייקט. לקחתי בחשבון שסביר להניח שהייתי קונה את הדיסק ממילא ואז אני פשוט משלם עליו כמה חודשים מראש. בקשר למועדי האספקה, אני מסכים איתך. אפשר לשלוח את הדיסקים לתורמים, אפילו רק שבוע לפני שהוא מגיע לחנויות. הוא כבר הגיע לחנויות ? ובסופו של יום, הרעיון הוא לעזור לאומן, לדייויד. ובהשאלה משיר אחר - "ושום דבר אחר לא משנה"

ymother

New member
לא ראיתי

בשום מקום את מחיר המכירה לפני ש"תרמתי". איפה זה פורסם? מי שקונה עכשיו מהאתר גם משלם חצי מחיר, גם מקבל הקדשה אישית וגם מקבל את הדיסק באותו הזמן כמו ה"תורמים". גם אני לקחתי בחשבון שאני פשוט משלמת עליו כמה חודשים מראש. חבל שזה לא ככה... טוב נו... למדתי את הלקח שלי.

urielson

New member
רגשות מעורבים

כן, השתתפתי בפרויקט. כלומר כך לפחות חשבתי. תרמתי סכום כסף לרעיון המיוחד. אפילו עקבתי בדריכות בכל יום על השינויים בהכנסות. ואחרי שהכסף הועבר לפרויקט נראה שקצת נשכחנו. בתחילה חשבתי שרק אני נשכחתי כי התשלום הסופי שלי עקב בעייה טכנית הועבר בדרך אחרת. אבל אני חושב שבין מה שדיויד רצה, ותכנן לבין מה שההפקה עשו ומה שאנחנו קבלנו ישנם פערים גדולים. הבלוג עודכן עם סרטונים יפים אבל עבר כמעט חודש עד שקבלתי אישור כניסה אליו, אח"כ אי אפשר היה להוסיף הערות. דובר על אנטרקציה בין דיויד לבין התורמים, לדעתי לא היתה אנטרקציה כלל. דובר על יכולת בחירה של סדר השירים באלבום, על הורדת כל השירים לפני כולם. (עדיין לא קבלתי קישור כלשהוא למרות שמההפקה זה הובטח לפני כחודש) וכן כל דבר הצריך מיילים או טלפונים לנציג ההפקה. חבל הרעיון היה מדהים ולמה רגשות מעורבים? כי גם היום אני משער שההיתי משתתף בפרויקט כי זה נחמד. רק חבל שלאחר שנגבה הכסף השתבשו העניינים.

urielson

New member
מזל טוב יש אלבום!!

אתמול בלילה הגיע המייל המיוחל, ראיתי אותו רק עכשיו, קבלתי קישור להורדת האלבום החדש של דיויד ברוזה וזה מה שהיה במייל My dear friends and supporters ! The moment has arrived. The ship has reached its destiny or should I say the time has come to launch.......! I feel exhilarated as the new album, which you are about to receive, is being sent out to everyone who was part of this new and revolutionary way of producing new music. Thank you for joining in. Thank you for the trust. Thank you for the support. Thank you for allowing me to take the high road and allowing me to reach my goals as an artist. Thank you for believing that change and advancement is the secret to success and for being part of a pioneering process. A big thank you to the KICKSTARTER team and the platform. And now, I hope you all will enjoy the music !

SHANILIROY

New member
הקדמת אותי

בכל אופן ,אני אחדש ואכתוב שהדיסק הופץ ונשלח לכל התומכים שלשום ,שימו לב לפתקים בתיבת הדואר שלכם . איזה כיף!!!!!!!!!!!
דיסק חדש לסופ"ש

למעלה