ב-25 זה קורה.

Charmed Gal

New member
ב-25 זה קורה.../images/Emo56.gif../images/Emo185.gif

אני טס ל-17 יום לאירופה!!! אני לא יודע אם אתם כבר יודעים או לא, אבל אני בנאדם ששונא טיסות ומרגיש בהן רע. בטיסה האחרונה שלי לפני 4 שנים היה לי לחץ נוראי בכל הראש, הרגשתי שהשיניים נופלות לי, האוזניים מתפוצצות ובקיצור שהראש שלי עומד להתפוצץ. בכיתי. אני לא הטיפוס הבוכה. על כן, אני מבקש מכל מי שיכול, לכתוב לי מכתב טיסה וכמה שיותר ארוך, שיהיה לי מה לקרוא ושיעסיק אותי בטיסה! בבקשה!!! בתודה מראש, גל.

Charmed Gal

New member
די עם זה!אני לא סוס!../images/Emo46.gif../images/Emo56.gif../images/Emo185.gif

אם כבר פרה...

Invisibility

New member
../images/Emo73.gif

הוא לא מתכוון שאתה שמן, כמו שאתה חושב שאתה... כשאומרים על מישהו שהוא סוס מתכוונים שהוא בריון כזה.

Charmed Gal

New member
אני לא בריון../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo56.gif../images/Emo185.gif

אני יודע שדודל לא מתכוון לזה שאני שמן. אבל אני לא בריון, אני סתם שמן. אבל לא שמן בצורה של איזה ענק! סתם שמן....

דודל

New member
מה הקשר? [../images/Emo12.gif]

אני לא מצליח להסביר את מושג הסוּסיוּת. אולי, ביום מן הימים, תבוא אליי הארה כלשהי - ואצליח במשימתי: להסביר את הסוּסיוּת לכמה שיותר אנשים. ובכל זאת: אני, למשל, מעיד על עצמי שאני סוס בסיינפלד (וקצת במוזיקה). חבר שלי סוס בעיצוב חתימות בפוטושופ. גל סוס [
]

Charmed Gal

New member
אני לא../images/Emo70.gif*שואג*../images/Emo56.gif../images/Emo185.gif

דודל, אתה קטן ורזה, אני שמן(אבל לא גדול! לא סוס!). אם אי פעם ניפגש, אני אשב עליך(ולא ככה!!!). אני יודע למה אתה מתכון שאני אומר סוס, אבל לא אפכת לי! אני לא סוס! לא בריון! לא בתור מחמאה, לא כלום!!! אני רק יצאתי ככה בתמונות!!! ואני לא נראה בן 19!!! גאד!!! אני אסרוק תמונה טובה שלי ואשלח לך, טוב? אם הדיאטה תצליח, אז בכלל...

Charmed Gal

New member
די! זה לא שירשור בשביל זה../images/Emo70.gif../images/Emo185.gif

מי שהולך לכתוב לי מכתב טיסה, שיעשה
. בבקשה. *אף אחד לא מגיב ב"
".

Charmed Gal

New member
זה מעציב אותך?../images/Emo12.gif../images/Emo56.gif../images/Emo185.gif

חשבתי שאת נהנהת מזה...
סורי, אני לא יכול לומר לך למה אני כועס עליך. אסור לי. ואם רק בגלל זה את לא כותבת לי מכתב, רעה!!!!!!!!!!

The Pink Dragon

New member
סליייייייייייייייייייייייייייחה?!

Now I'm mad! רעה?! אתה כועס עלי ומתנהג אלי כמו חרא, וכמובן, לא מוכן להסביר לי מה עשיתי לך ואני הרעה?!

Charmed Gal

New member
הרגשתי שאני גוסס.../images/Emo56.gif../images/Emo185.gif

בנחיתה פשוט הרגשתי לחץ נוראי על הראש כאילו הוא עומד להתפוצץ...

למעלה