ב-30.11 שוטי הנבואה מגיעים למועדון ה"בראקה" בבאר שבע
T The Purple Sheep New member 27/10/04 #7 מוש בבראקה היה נחמד+ למרות שלפני שנה, שהיו פחות מפוצץ באנשים שרוצים לשמוע את ואיך שלא, היה הרבה יותר כיף, וגם אני חולההה אבל הלכתי עם אמא והיה גזעי
מוש בבראקה היה נחמד+ למרות שלפני שנה, שהיו פחות מפוצץ באנשים שרוצים לשמוע את ואיך שלא, היה הרבה יותר כיף, וגם אני חולההה אבל הלכתי עם אמא והיה גזעי
R RedDesert New member 27/10/04 #8 3/11 השוטים ב Bבאר בשדרות...ללא נראה לי שיהיה ממש הרבה...המקום מכיל הכי הרבה 300 איש...וגם יותר יבואו מהקיבוצים באזור מאשר משדרות... אני יהיה שם...
3/11 השוטים ב Bבאר בשדרות...ללא נראה לי שיהיה ממש הרבה...המקום מכיל הכי הרבה 300 איש...וגם יותר יבואו מהקיבוצים באזור מאשר משדרות... אני יהיה שם...
H Holy Man New member 29/10/04 #9 עוד פרטים?? יש למישהו עוד פרטים לגבי ההופעה בשדרות? בא לי ללכת לעוד הופעה שלהם - ממש נהנתי בבארי ומאז לא נהנתי כך... סתם שעה יום מיקום מחיר כרטיס - טל הזמנות וכו'
עוד פרטים?? יש למישהו עוד פרטים לגבי ההופעה בשדרות? בא לי ללכת לעוד הופעה שלהם - ממש נהנתי בבארי ומאז לא נהנתי כך... סתם שעה יום מיקום מחיר כרטיס - טל הזמנות וכו'
R RedDesert New member 29/10/04 #10 אממממממ Bבאר בשדרות יום רביעי ה3/11 אין לי מושג כרטיס ושעה...יכול להיות שאני נכנס חינם...