ב|4Uוקר טוב שבוע טוב והנה יש לנו חג
M mira ה י ח י ד ה New member 28/5/06 #15 היי איריס - תודה לך - אבל ממשיך לכאוב לי. לא מתאמצת הרבה עד כמה שניתן. התיק המשולש כמעט גמור. נשאר רק את הידיות לסרוג. כמובן גם ביטנה.
היי איריס - תודה לך - אבל ממשיך לכאוב לי. לא מתאמצת הרבה עד כמה שניתן. התיק המשולש כמעט גמור. נשאר רק את הידיות לסרוג. כמובן גם ביטנה.
ע עדיLEE New member 28/5/06 #8 אוף אי אפשר לשלוח מסרים... שמחה שנהנית בים המלח. כשהודעת שאת יוצאת לסופ"ש המלצתי שתפרמי משהו בניגוד לזה שרצית לקחת סריגה. ואז הציעו לך לסרוג תחתונים ולפרום אותם.... אז מכאן הכל נובע. סתם כי יש לי ראש נוטה לסגול.חחח המשך יום נעים
אוף אי אפשר לשלוח מסרים... שמחה שנהנית בים המלח. כשהודעת שאת יוצאת לסופ"ש המלצתי שתפרמי משהו בניגוד לזה שרצית לקחת סריגה. ואז הציעו לך לסרוג תחתונים ולפרום אותם.... אז מכאן הכל נובע. סתם כי יש לי ראש נוטה לסגול.חחח המשך יום נעים
I iris3111 New member 28/5/06 #9 די הרשי לי לתקן. לא מדגימה צריכה לפרום את התחתונים שסרגה אלא בעלה.....חה חה חה.... ושוב הכל ברוח טובה ובכייף.
די הרשי לי לתקן. לא מדגימה צריכה לפרום את התחתונים שסרגה אלא בעלה.....חה חה חה.... ושוב הכל ברוח טובה ובכייף.
מ מדגימה New member 28/5/06 #10 גם לי יש ראש סגלגל וזה קרה אל תסחפי אותי לעוד פרטים האאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא
גם לי יש ראש סגלגל וזה קרה אל תסחפי אותי לעוד פרטים האאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא
ע עדיLEE New member 28/5/06 #11 זהו עכשיו כבר הדלקת אותי! מה אין פירוט??? חחחחחח סתםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם
I iris3111 New member 28/5/06 #13 עדי מדגימה הזמינה אותך ללכת איתה אם היית הולכת היו לך פרטים. לא הלכת הפסדת.....חה חה חה בטענות תבואי רק לעצמך.
עדי מדגימה הזמינה אותך ללכת איתה אם היית הולכת היו לך פרטים. לא הלכת הפסדת.....חה חה חה בטענות תבואי רק לעצמך.
מ מדגימה New member 28/5/06 #14 צעט מחשבה לראש הכחול שלך את חושבת שרק היינו בים ובלכנו לישון חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחה
צעט מחשבה לראש הכחול שלך את חושבת שרק היינו בים ובלכנו לישון חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחה
I iris3111 New member 28/5/06 #18 גם וגם../images/Emo3.gif../images/Emo68.gif../images/Emo9.gif../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif
פ פרפרית 4 New member 29/5/06 #19 סוודר לגבר, ומעיל לנערה, שאל לסורגת עצמה ו...עוד ועוד, רק שתראו זאת בחוברת הבאה של "יותר מחוט"