ב-9.2 הופעה של אוהד עם דני רובס ב-9.2 הופעה של אוהד עם דני רובס בקאמלוט הרצליה
J jane75 New member 16/1/06 #1 ב-9.2 הופעה של אוהד עם דני רובס ב-9.2 הופעה של אוהד עם דני רובס בקאמלוט הרצליה
J jane75 New member 16/1/06 #3 לשירותכם תמיד. את העדכון על ההופעה קיבלתי מאוהד חיטמן הנכבד לפני כחודש בערך ומצאתי לנכון לפרסם את המועד כעת. תודה. וישר כוח על הפורום החמוד הזה. הרבה בריאות.
לשירותכם תמיד. את העדכון על ההופעה קיבלתי מאוהד חיטמן הנכבד לפני כחודש בערך ומצאתי לנכון לפרסם את המועד כעת. תודה. וישר כוח על הפורום החמוד הזה. הרבה בריאות.
R ranch22 New member 16/1/06 #4 תודה רבה!!! טוב לדעת...למרות שלעזאזל כל הופעה יוצאת לי לפי בגרות אחרת...ואני כבר דמיינתי שוב את "מי ראה את באני"
תודה רבה!!! טוב לדעת...למרות שלעזאזל כל הופעה יוצאת לי לפי בגרות אחרת...ואני כבר דמיינתי שוב את "מי ראה את באני"
L love billy zane 2004 New member 16/1/06 #6 ../images/Emo6.gif התגעגענו לבאני אל תשימו לב זאת רק המטורפת (אחרי השפעת החלב, לא פלא )
B booksmeller1 New member 16/1/06 #9 התקשרתי לקמלוט: הופעה התבטלה לכן אין הופעה כזו חודש הבא מ"סיבות תכניות". גם לי אוהד אמר על ההופעה אך כנראה שהעניין לא מעודכן.
התקשרתי לקמלוט: הופעה התבטלה לכן אין הופעה כזו חודש הבא מ"סיבות תכניות". גם לי אוהד אמר על ההופעה אך כנראה שהעניין לא מעודכן.
L love billy zane 2004 New member 16/1/06 #10 התבטלה..../images/Emo4.gifממש מוזר נסתפק בינתיים בהופעה של יום חמישי.. תודה יעל על המידע!
J jane75 New member 17/1/06 #12 תודה על העדכון שההופעה מבוטלת. לא ידעתי שזה לא אקטואלי. הופעה נעימה יום חמישי הקרוב. לא הייתי חצי-שנה בערך בהופעה בתמונע בגלל שזה נפל על ימי שישי בערב ואני שומרת שבת. ביי לכן ולכם.להתראות.
תודה על העדכון שההופעה מבוטלת. לא ידעתי שזה לא אקטואלי. הופעה נעימה יום חמישי הקרוב. לא הייתי חצי-שנה בערך בהופעה בתמונע בגלל שזה נפל על ימי שישי בערב ואני שומרת שבת. ביי לכן ולכם.להתראות.