ב- BSSM...

frikin shin

New member
ב- BSSM...

ג'ון נמצא??? כי קשה לי לזהות אותו שם... בתמונות לפחות... אני מכירה את ג'ון הזה
המוצלח ביותר
.

sLoVaKit

New member
נמצא גם נמצא...

תלוי באיזה שירים!
נדמה לי שהיה מישהו מטופש ב breaking the girl (רואים אותו גם בקליפ...) ואני לא חושבת שהוא בעוד שירים במקום ג'ון. bssm???? כמובן שמרגישים את ג'ון. ב under the bridge יש לו אחלה פתיחה. ובעוד הרבה שירים. מה עם give it away???? [טוב, הגיטרה הבולטת יותר שם היא של פלי, אבל בכל זאת...] אם התכוונת לתמונות, אני חושבת שזהו פרט שולי ביותר מפני שמדובר כאן בגיטריסט ולא בדוגמן
(לא שהוא לא יכול להיות אחד...) , וכך גם באלבום ולא בקטלוג... מסכימה איתי..? אני לעומת הרבה אנשים חושבת שהשיער הקצר הרבה יותר מתאים לו. בניגוד לאנטוני , שהולם אותו כמה שיותר ארוך...

Rock and MetaL

New member
ג'ון השתתף כמעט בכול הקליפים שלbssm

רק בbreaking the girl הוא לא.כי שהם הוציאו ת'קליפ ג'ון כבר יצא מהלהקה ובליפ רואים את אריק מרשל("המחליף להתמסחרות של ג'ון)גם בsoul to squeeze אריק השתתף.המקרה הזה הוא כמו של behind the sun השיר הוקלט ב87 נראה לי והקליפ יצא ב89-90 עם ג'ון וצ'אד שהוא הוקלט עם הילל וג'ק בumpp וזה מאגניב

frikin shin

New member
צודקת לחלוטין...

אבל לא ראיתי אותו או זיהיתי אותו (
) בתמונות של BSSM אז התפלאתי
.

itayagmon

New member
מישהו מטופש? קוראים לו אריק מרשל

והוא לא ניגן את זה, ג'ון ניגן את זה בהקלטה. ג'ון פרש באמצע סיבוב ההופעות ואז מרשל הצטרף והציל את הלהקה. בתמונות בחוברת- בטח שזה הוא. הם הצטלמו באחוזה שבה הקליטו את האלבום. *גם אני מעדיפה שיער קצר

lollapalooza

New member
נמצא, ברור.

חפשי תמונות של ילד רזה עד כדי אנורקסיה, עם שיער קצר. הוא לא מופיע בקליפ של Breaking The Girl, כי כמו שאמרו, זה היה כבר אחרי שהוא עזב.

frikin shin

New member
בלי קשר לקליפים..

שדרך אגב לא ראיתי
. דיברתי על התמונות בדפים הקטנים עם המילים של השירים באלבום BSSM כי לא זיהיתי אותו שם...

lollapalooza

New member
אוקיי

אבל הוא שם, כן. הוא לא נראה ממש כמו שהוא נראה עכשיו, זה בטוח. תמיד חפשי את האנורקטי עם הסיגריה.

itayagmon

New member
ושם הוא עוד אפילו לא היה רזה יחסית

לתקופה שבה הוא היה ג'אנקי... ראיתם את הקטעים שבא כתב לבית שלו כשהוא היה במצב ממש גרוע. הוא מנגן שם והוא שדוף כמו שלד והשיניים שלו רקובות לגמרי (מאוחר יותר הוא עשה טיפול שיניים בשווי הרבה מיליוני דולרים). זה ממש עצוב לראות את זה, אתה מבין שככה נראה מסומם אמיתי. כל דבר שיראו לך בסרטים לא יתקרב לזה אפילו. הוא נראה כמו שלד, ואפילו לא כל כך חי. הוא גם מספר שהוא הרבה פעמים חושב פשוט לירות בעצמו, אם היה לו אקדח. זאת היתה תקופה שפוט נוראית, וזה שהוא יצא מזה חי- זה נס גדול.

../images/Emo12.gif

מזל שלא היה לו אקדח... ראיתי חלק מהראיון ההוא... כמעט הלכתי להקיא אחרי זה...
טוב די לחשוב על זה.. צריך לקנות רק עוד 2 אלבומים לאוסף

lollapalooza

New member
כן, אממ

יש תמונה של זה בגלריות. והייתה פעם שהוא גם כמעט מת, כשהיה לו ממש ממש מעט דם בגוף
ואיכשהוא הוא שרד את זה...

frikin shin

New member
הייתי בטוחה שזה פלי ../images/Emo12.gif

מישהו יכול פשוט לשים לי את התמונה ולהקיף אותו בעיגול או משהו כדי שאני אהיה בטוחה??

למעלה