ב-Bull Moose של לנג.

udiwudi

New member
ב-Bull Moose של לנג.

שלום לכולם. לאחר מספר שעות לא מבוטלות סיימתי את ה-Bull Moose של לנג. השתמשתי בניר חום קרפ מקרביץ בגודל 30X30סמ. אני יודע שרבים וטובים כאן בפורום כבר קיפלו אותו אך לא יכולתי לעמוד בלהראות את שלי...
. היו לי חששות כבדים מלהישתמש בניר כזה (בהתחשב שזו הפעם הראשונה) אך הסתדר לא רע. חסרון יחסי שך הניר - קשה לגרום לו לשמור על צורתו (המודל נוטה לשפגאט), אי אפשר לעשות לו קיפול רטוב. יתרון - חזק יחסית, לא נקרע, מאפשר קיפולים די עדינים, לא מצ'תקמק. אני שוקל להשתמש בו לשעון הקוקיה. אודי.

udiwudi

New member
...ועוד דגם

ואם כבר יוהרה, סיימתי השבוע את ה-T-REX המודולרי של איסאי יושינו (כן, אני יודע ש_גם_ אותו קיפלו פה כבר רבים וטובים), ושוב, אני מרגיש דחף בלתי נשלט להראות גם את שלי...
. השתמשתי ב-21 דפי A4 לבנים רגילים 80גר מהמדפסת (הדפים שמאז ומעולם הם האהובים עלי, אולי כי עוד לא השתמשתי אף פעם ב-foil או דפים ייחודיים אחרים פרט לדפים צבעוניים מאופיס דיפו וקרביץ). הרכבתי אותו שונה מההצעה של איסאי יושינו - תליתי אותו בויטרינה בעזרת 3 חוטי תפירה. אודי.

bshuval

New member
יפה מאד

התרשמתי מאד מהקיפול שלך. התוצאה הסופית יצאה יפה מאד. זהו אחד הקיפולים האהובים על לאנג, והוא מקפל אותו הרבה כמתנה לאנשים שעזרו לו. (לאנג הרבה פעמים אומר "אני צריך לקפל לו/לה מוס על העזרה"). הוראות לדגם פורסמו במספר מקומות (אימאג'ירו, עיתון הטנטיידן, הספר של לאנג מ-2003). לאחרונה יצא ספר שירה באנגלית ששמו מכיל את המילה "אוריגאמי". המשוררת לקחה את תמונת המוס של לאנג ושמה אותה על הכריכה. כמובן שהיא לקחה את התמונה ללא רשות, ולכן החליפו את כריכת הספר.

eyal reuv

New member
כל הכבוד!

אני קיפלתי את הדגם הזה 3 פעמים כבר,וגם את השלד דינוזאור קיפלתי פעמיים. התרשמתי מאוד מהתוצאה שקיבלת!

eyal reuv

New member
Bull Moose

הנה אחד הדגמים שאני קיפלתי מנייר אריזה חום(העבה ווקא ולא הדק מביניהם).

גילה או

New member
יפה מאוד וברוך הבא !

תמיד טוב להכיר מקפלים חדשים ולראות קיפולים חדשים גם אם רבים וטובים כבר קיפלו את הדגמים האלה.לגבי רבים טוב זה לא כל כך רבים ומדובר בדגמים מאוד מורכבים כך שכל מי שמצליח לקפל זאת בצורה כל כך יפה בהחלט יכול להתגאות בהם בפורום.

למעלה