בוקר טוב וף שבוע נפלא
T tova האחת New member 16/6/06 #4 צהרים טובים-עף לי הבוקר ../images/Emo178.gif |ציק צק-אני מבשלת החייל מגיע. מתוק שלי.
8 88hentai88 New member 16/6/06 #5 בוקר מעולה... אני בצפון וממש נחמד ונעים כאן... אהיה כאן כל הסופ"ש... מחוברת כמובן, לא נוטשת אתכן לרגע... שיהיה אחלה לכולן.
בוקר מעולה... אני בצפון וממש נחמד ונעים כאן... אהיה כאן כל הסופ"ש... מחוברת כמובן, לא נוטשת אתכן לרגע... שיהיה אחלה לכולן.
ט טעים מאד New member 16/6/06 #7 תעשי חיים, תנוחי, תבלי, תכייפי אני גם מתנתקת עוד מעט לכיון המרכז אבל ללא חיבור למחשב. מזל, גם ככה אני מסניפה אותו כל היום
תעשי חיים, תנוחי, תבלי, תכייפי אני גם מתנתקת עוד מעט לכיון המרכז אבל ללא חיבור למחשב. מזל, גם ככה אני מסניפה אותו כל היום
8 88hentai88 New member 17/6/06 #15 האמת היא שאני לא בצפון הזה... אני קרוב לעפולה, ממש ליד עפולה בקיבוץ מזרע... ותכף הולך להיגמר הסוף שבוע ושוב לחזור לחיים האמיתיים, כיף כאן שקט ונחמד, מה שבטוח שנחזור שוב! =)
האמת היא שאני לא בצפון הזה... אני קרוב לעפולה, ממש ליד עפולה בקיבוץ מזרע... ותכף הולך להיגמר הסוף שבוע ושוב לחזור לחיים האמיתיים, כיף כאן שקט ונחמד, מה שבטוח שנחזור שוב! =)
I iris3111 New member 17/6/06 #18 שרון את ממש באצבע... אזור מאוד יפה תהני מכל רגע. אוטוטו ניגמרת השבת ומתחיל שבוע חדש. אז תמלאי מצברים להמשך......
שרון את ממש באצבע... אזור מאוד יפה תהני מכל רגע. אוטוטו ניגמרת השבת ומתחיל שבוע חדש. אז תמלאי מצברים להמשך......
פ פרפרית 4 New member 17/6/06 #17 סוף שבוע נעים, התגנבת לאזורינו בשוש אך נסלח לך, תהני ממזג האויר הנעים והנוף באזורינו מהמם.
8 88hentai88 New member 17/6/06 #19 הינה כבר הגעתי הביתה... ואני חייבת לסכם סוף שבוע מקסים, רגוע, מזג אויר מהמם, אוכל מעולה, נופים שעושים להודות לאל על ארץ כל כך יפה ועשירה באדמתה, ואנשים שמחים ונחמדים... אז יש מצברים מלאים עד לפעם הבאה שאני בטוחה שתהיה בקרוב...
הינה כבר הגעתי הביתה... ואני חייבת לסכם סוף שבוע מקסים, רגוע, מזג אויר מהמם, אוכל מעולה, נופים שעושים להודות לאל על ארץ כל כך יפה ועשירה באדמתה, ואנשים שמחים ונחמדים... אז יש מצברים מלאים עד לפעם הבאה שאני בטוחה שתהיה בקרוב...