ב TREO 680 הוספתי תמונות

kobi10

New member
ב TREO 680 הוספתי תמונות

לPALM DESKTOP והן אינן עוברות לטראו בסנכרון ? המלצות לפתרון ?

AYELET1

New member
הן לא אמורות לעבור. למיטב זכרוני התמונות

מיועדות להעברה ממה שצולם למחשב האישי. זה ישום התמונות בפאלם דסקטופ. להעברת תמונות לטראו העתק אותן לכרטיס בעזרת קורא כרטיסים או בעזרת תוכנה זו: http://www.pdace.com/kb/kb.php?kb=323

kobi10

New member
תודה על התגובה...אבל,

עד לא מזמן כל התצלומים כולל תקייה חדשה שפתחתי לדוגמא ''הצעות מחיר'' הועברו באמצעות סנכרון רגיל.

kobi10

New member
לא יודע אלו פרמטרים לציין

מי יכול להסביר בבקשה ?

kobi10

New member
לא יודע אלו פרמטרים לציין

מי יכול להסביר בבקשה ?

urias78

New member
כנס לתפריט hotsync של הpalm desktop

אח"כ ל-custom תעמוד על media ותגדיר synchronize the files

kobi10

New member
תודה. זו עיקר הבעיה

שעשיתי את זה כבר. למרות זאת אין סנכרון של התמונות.

urias78

New member
הייתי מנסה כמה דברים

קודם כל תוודא שבתוכנת ה-HotSync שבפאלם בתפריט conduit setup ה-Media מסומן אם מסומן - תנסה לשים תמונה חדשה ב-PD, להגדיר Desktop overwrites device ולסנכרן - העביר לפאלם? אם לא - תנסה את ההיפך - העביר ל-PD?

שאלה לגביי טריאו 680

אני כבר כמה ימים סובל עם מערכת ההפעלה של הפוקט...... שאלה לגביי הטריאו 680, האם הפוש אצלו עובד על כל האוטלוק כולל יומן ואנשיי קשר או רק על האימיילים?

AYELET1

New member
הרהורי כפירה או יותר נכון, חזרה בתשובה?../images/Emo8.gif

(אני זוכרת את הסיבה לפוקט...)

בהחלט הרהוריי חזרה בתשובה.....

הפוקט הזה מוציא אותי מדעתי, דבר שלוקח בטריאו 3 שניות לוקח בפוקט פי עשר זמן. רק הסקייפ שאין בפאלם....... הייתי היום בנהיגה מת"א הביתה ובדרך קיבלתי SMS ממישהו מהולנד שהיה דחוף לי לדבר איתו שהוא זמין ב- 30 דקות הקרובות. אם לא היה לי הפוקט אז השיחה הזו הייתה עולה כמה עשרות שקלים, ככה היא עלתה כמעט כלום. הדבר היחיד (מעבר לסקייפ) שאני נהנה בו בפוקט זה עניין הפוש של האוטלוק כולל פגישות ואנשיי קשר ואפרופו תשובה, לא ענית לשאלתי אם זה אפשרי בטריאו 680. אם כן אז אולי אשתמש בפוקט רק לסקייפ וכל השאר אעשה בטריאו.

AYELET1

New member
נדמה לי שהתשובה חיובית אך מכיוון שאינני בטוחה

אז לא עניתי. חכה לבעלי הטראו 680 ואכן זה מה שרציתי להציע לך (2 מכשירים). למרות שהטייטן מעט גדול עבור מכשיר שני ואאל"ט ישנה בעיה עם הנפקת 2 כרטיסי SIM לאותו חשבון עם GPRS/UMTS או מה שלא יהיה בסלקלום (לפחות כשאני ביררתי בעבר, כך זה היה באורנג'...)

דברייך נכונים

גם בסלקום אין אפשרות ל 2 כרטיסי SIM לאותו חשבון עם GPRS/UMTS. אבל זו בעיה מישנית מבחינתי כי אם אחליט על 2 מכשירים אז הפוקט יהיה רק לצורכיי דאטה ואז לא איכפת לי שיהיה לו מס' אחר. דרך אגב, יש טריאו עם מערכת הפעלה PALM שעובד בדור 3 ברשת GSM ?

udifpalm

New member
רציתי לבדוק את זה מזמן

עשיתי פעם ניסוי בסנכרון ופוש מול נענע. (ישנו עדכון של פאלם לוורסה-מייל לנושא של הפוש והאקטיב סינק) הבעיה היא שזה לא כל כך עבד לי עם ה-DB הנוכחי של כל אנשי הקשר שלי. זה נתקע באמצע, ובשלב מסויים גיליתי שהוא חירבש לי בטריאו את כל הטקסט העברי שרשמתי בשדות של מספרי טלפון (לפעמים אני מציין מילה או שתיים ליד המספר). רציתי לעשות גיבוי (שממילא יש לי כל לילה) , לאפס את המכשיר , ולעשות ניסוי מבוקר עם כמה אנשי קשר , וכמה פגישות בודדות. מחוסר זמן עוד לא יצא לי.

למעלה