ב1 ליוני מתחיל סיבוב הופעות אירופאי

StaffordshirE

New member
ב1 ליוני מתחיל סיבוב הופעות אירופאי

אתם יודעים מה זה אומר? שהגיע הזמן להחזיק אצבעות
באתר הרשמי כבר פורסמו חלק מהאיזורים שבהם מגהדת' יופיעו, בקשר לחצי מהרשימה עדיין לא פירסמו באיזה אזורים, הלוואי ונשובץ באותם מקומות ריקים, תתחילו להתפלל! (או ללחוץ על חברת הפקות כלשהי אם יש לכם קשרים
)

M e n s R e a

New member
כנראה התקרצצות על שוקי וייס

יאללה, שיבואו. אני בטוח שהם לא יבטלו ברגע האחרון כמו הנחנחים האלה שהיו אמורים לבוא בקיץ.

וואי אם הם יבואו לארץ ביוני

זה יהיה ענק גם מקווה שמטאליקה יבואו בסיבוב הופעות שהם מתכננם.. ככה שבחודש אחד שני הלהקות האוהבות עליי יבואו זה יהיה חלום שמתגשם

redot

New member
היה לי חלום לפני שתי לילות

ובחלומי פגשתי את דייב מוסטיין. זה היה באיזה שהוא טיול בארץ. ניסתי לדבר איתו קצת ואפילו אמרתי לו שנורא רוצים שהוא יבוא להופיע פה. אבל הוא היה כזה די אדיש לרעיון.. בכל אופן, הוא לקח ת'מסנג'ר שלי ואמר שייצור איתי קשר בדרך זאת או אחרת. הזוי

barlevy

New member
מסטיין מבקר בארץ מדי פעם

אבל בביקורים פרטיים -לא במסגרת הופעות רק שעליו לא מתנפלים עיתונאים כמו על אתם יודעים מי

redot

New member
מאיפה לך שהוא בא לבקר בארץ הקודש?

שמעתי שהוא מתחזק באמת...

barlevy

New member
הוא סיפר כבר בעצמו

שהוא היה פה בביקורים פרטיים

M e n s R e a

New member
היא באמת מעצבנת

חושבת שהיא מי יודע מה ומסתירה את הפנים שלה כדי שלא יצלמו אותה. כאילו מי ישמע, סלבס הרבה יותר ידועות ממנה דופקות פוזות לפפרצי.

savtai

New member
אתה רציני?

הוא באמת הגיע לארץ מדי פעם? מעניין...אגב קראתי במקום כלשהו שהוא התנצר נכון? והאם יש למישהו מידע על חייו היהודיים שם פרידמן אני מת לדעת!

barlevy

New member
מאסטין ומרטי פרידמן

בו -מאסטיין היה פה בארץ בעבר בביקורים פרטיים הוא נולד נוצרי..אז אין לו מה להתנצר.. היו דיבורים על כך שהוא התקרב לדת -אז כנראה חלק מהעניין זה לבקר במקומות קדושים לנצרות בארץ. בקשר למרטי פרידמן - בקרוב יפורסם הראיון שעשיתי איתו -שאלתי אותו בין השאר על ענייני יהדותו סתם בתור טיזר - מרטי אמנם יהודי , אבל הוא לא ממש בענייני דת וחגים יהודיים

tlbrk2

New member
וואלה חח ממש רציתי לדעת

תודה! לא בעניינים? חח אז ניקח אותו לכותל ונניח לו תפילין חח איזה קטע זה יהיה. רגע,כאילו ממש אין לו שום קשר? מה הוא אמר לך אני מת לדעת.

tlbrk2

New member
וחוץ מזה כתוב בויקיפדיה שמסטיין

יהודי! אז תתקן.

M e n s R e a

New member
זה מאד פשוט

מה הדת של אמא שלו? זה פותר את התעלומה. בין אם הוא הוטבל לנצרות ובין אם לא, אם אמא שלו יהודיה-הוא יהודי.

למעלה