ב15 דקות הראשונות אני נורא סבלנית

ב15 דקות הראשונות אני נורא סבלנית

אני מסבירה לה שאחרי שנוציא את האח שלה נוכל ללכת לטייל או לעשות כל דבר שהיא רוצה/לקנות ממתקים/ללכת לפארק וכדו´ שזה דרך אגב גם לא נוח לי כי לא כל יום יש לי כוח אחרי העבודה לצאת לטייל ולעניינו גם זה לא עובד אחרי 15 דקות שכבר לא נעים לי מהאיחור למטפלת אני פשוט מרימה אותה ועולה. ואז חוזר חלילה כשצריך שוב פעם לעולת הביתה , בכנות אני מותשת.

עצה קצת ארוכה מחיי האישיים

והיא קשורה בסבלנות אני למדתי שסבלנו היא לפעמים באעוכרינו למה כוונתי יש דברים בחייםפ שצריכים להתקיים לבזבז 15 שעה על שיכנועים לצאת מאוטו זו סחטנות של ביתך שהיא עושה על מנת להשיג תשומת לב או משהו אחר . אני חושבת שאת צריכה ל"עבוד" על עצמך ולהיות משוכנעת בהחלטתך שהיא צריכה לצאת מהאוטו. אני יודעת שגם אז לפעמים יתכנו קשיים אבל ההחלטיות שלך היא מאד חשובה ואני גם מבינה את תשישותך - מאד מבינה-. אתן לך דוגמא שאמנם היתה עם הארנב שלנו אבל בכל זאת יש מזה מוסר השכל . היום הייתי חייבת להחליף לו את הנסורת ולצורך כך שיחררתי אותו בחצר וכשהייתי צריכה להחזיר אותו זו היתה משימה מאד קשה כשכבר תפסתי אותו והכנסתי לקופסא הוא קפץ לברח בראש היו לי פחדים שהוא יסרוט אותי , שחלילה אני אתפוס אותו יותר מידי חזק ואולי זה יפגע בו וכל מיני מחשבות . ברגע מסוים החלטתי משהו בתחושה עמוקה של החלטה שעכשיו אני תופסת אותו וכך היה הראש שלי לא היה עסוק בכל מיני דברים וחששות אחרות. בקיצר זה היתה דוגמא להחלטיות והליכה אל המטרה. טוב זהו לבנתיים מאחלת לך הרבה כוח להתמודדויות היומיומיות האלה ובהצלחה

למעלה