ב19 לאוגוסט הוא מגיע...

Ragamala

New member
איפה??

קצת יותר פרטים בבקשה

מקצבים ליליים

נוקטורנו מקצבים ליליים. כבר מהכניסה אתה מבין שנקלעת למקום שונה... הלילה מלא בקולות תופי הג'מבה והדום דום אליהם מצטרפים הטווסים בקולם. לילה מחשמל, מואר בעשרות לפידים והכל קורה ... במשק החי של קיבוץ נען. הרמוניה של 50 תופים. סדנאות תיפוף במקצבים אפריקאיים אותנטיים. הכוח שבמגע. Rocking ,Shell Meditation בליווי מקצב תופים ממכר. הכוח שבתנועה. ריקודים אינטואיטיביים לקולות התופים. להיפגש ב"מקום" אחר. פינות נרגילה וישיבה אינטימיות . ואם כל זה לא מספיק פיתות בטבון בהכנה עצמית, פינת צ'אי ובר משקאות בשביל האוירה. הערב מתקיים ביום חמישי ה19/8 החל מהשעה 21:00 מחיר לאורח: 50 שקל. איפה זה קיבוץ נען? קיבוץ נען נמצא כ 25 דק' מת"א ליד צומת ביל"ו (רחובות) איך מגיעים? לבאים מכיוון ת"א , נוסעים על כביש מס' 1 לכיוון ירושלים, יורדים במחלף לוד ( מחלף אחרי מחלף נתב"ג) , פונים ימינה ונוסעים כ 15 דק' ישר עד לקיבוץ נען. ניתן למצוא את הדרך לקיבוץ דרך הקישור שלמטה. רק לכתוב 'קיבוץ נען ' בכתובת המבוקשת... http://maps.walla.co.il/

miromiro

New member
השתגעתם? מה עשו החיות שהן

צריכות לסבול את הרעש הזה? לא יכולתם למצוא מקום אחר? אני מאד אוהב ארועים כאלו, ג'אמים ארוכים אל תוך הלילה עם הרבה נגנים. אבל למה דווקא שם?

סמוך עליי...

מכיוון שאני מנהל את המקום ורווחת החיות חשובה לי יותר מהכל ומכיוון שמדובר על ערב אחד ולא על מטרד מתמשך ומכיוון שמדובר ב" רעש " הרמוני סה"כ, סמוך עליי... מקווה לראותך אמיר נא לתאם בטלפון 052/8283671

miromiro

New member
עם מה כדאי לבוא? דג'מבה או

דרבוקה? על מה הדגש? ומי מעביר את הסדנאות?

בעקרון...

הדגש הוא על ג'מבה ומקצבים אפריקאיים אותנטיים למרות שידוע לי כבר על כמה חברה שבאים עם דרבוקות ומנסיוני תיווצר קבוצה שמנגנת גם על דרבוקה. את הסדנאות מעבירים 3 חברים שמתמחים בנגינה אפריקאית על ג'מבה כשאחד מתוכם מתמחה גם בדרבוקות. יום נעים אמיר

בעקרון...

הדגש הוא על ג'מבה ומקצבים אפריקאיים אותנטיים למרות שידוע לי כבר על כמה חברה שבאים עם דרבוקות ומנסיוני תיווצר קבוצה שמנגנת גם על דרבוקה. את הסדנאות מעבירים 3 חברים שמתמחים בנגינה אפריקאית על ג'מבה כשאחד מתוכם מתמחה גם בדרבוקות. יום נעים אמיר

למעלה