ב22 לחודש! תחרות ברייקדאנס

SensaiToro

New member
ב22 לחודש! תחרות ברייקדאנס

ביום שני ה-22.12 זה מגיע! הקרב על תל אביב בברייקדאנס!! טובי קבוצות הברייקדאנס בארץ מתחרות אחת בשנייה ואתם תהיו שמה להינות מגדולי הברייקדאנס בארץ... כמו כן, במהלך הערב יתקלטו: די.ג'י אלארם (אלוף הארץ בפריסטייל די.ג'ייז - 972 רקורדס) די.ג'י קוטמאסטר קיי (בומבקלט רקורדס) די.ג'י בריינדד בסוף הערב יהיה מיקרופון פתוח בו תוכלו לעלות ולהראות מה אתם באמת שווים... פתיחת שערים ב-22:00 מחיר כרטיס במחירה מוקדמת (דודי - איסיקיו-621669\פלאפון-058950002) 60 שקל או במסיבה עצמה ב-70 שקל... **כל מי שקונה כרטיס במחירה מוקדמת מקבל דיסק של די.ג'י אלארם מ-ת-נ-ה!!** כתובת: הצופה המסגר 66, ת"א . כי היפ-הופ אמיתי בא מהרחוב [= ....

SensaiToro

New member
ולמה אני מפרסם את זה פה?

כי במהלך הערב יהיה ניתן לעשות גראפיטי!!!! יהיה קיר מיוחד (לא יודע אם נייד או קיר של בניין אבל יהיה קיר) ויהיה מספיק ספריי וכל אמן יכול לבוא ולתת פיס ולהשקיע בו בכיף בלי לחץ של זמן או משהו... אני אישית יהיה שם... *** מצטער שזה יצא פעמיים... תמחקי את ההודעה השנייה בבקשה

סֵג

New member
צפו לבואי

תכינו את השטיח האדום והכל. סתם צוחק. אני אהיה שם כנראה.. נחבא אל הכלים, תרתי משמע. סנסיי, מה הכינוי שלך פרופר? רוצה לראות את העבודה שלך שם :)

למעלה