ב28.10 כולם מצביעים פוטר:) רשמו פוטר על פתק לבן ושלשלו לקלפיות:)
T the saiyan prince New member 24/10/03 #1 ב28.10 כולם מצביעים פוטר רשמו פוטר על פתק לבן ושלשלו לקלפיות
א אנזימים New member 24/10/03 #2 ב28.10...... כולם מצביעים ארקדי! וב25.10 רצים לחנויות הדיסקים כי לקורן יוצא דיסק חדש
T the saiyan prince New member 24/10/03 #7 אנחנו נדאג שלא יראו אותך יותר../images/Emo11.gif אף אחד לא מזלזל בנו!
C Compulsive New member 25/10/03 #11 LOL. בני שתוק עשה טובה. לך "תפתור בעיות נפשיות לאנשים" ו"תעזור להם". כן בטחחחחחחח.
ב בני בני ילד רָע New member 27/10/03 #13 טוב. לפחות אני לא צוחק על אנשים שאני מאחורי המסך בצורה עקבית כמוך. תעשה מה שבא לך,הייתי חייב להביא את זה לתשומת לבך,אולי לא שמת לב.
טוב. לפחות אני לא צוחק על אנשים שאני מאחורי המסך בצורה עקבית כמוך. תעשה מה שבא לך,הייתי חייב להביא את זה לתשומת לבך,אולי לא שמת לב.
M Mycroft New member 24/10/03 #4 אם כבר על פתק צהוב... חוץ מזה אתה חושב בקטן, צריך לשווק אותך אני בעד להכין סטיקרים של "גם אני מתפטר! " ובמצע שלך תבטיח סכין לכל ילד (דבר ראשון מהפך בחינוך לא?) ובמקום ארנונה ישלמו באקשן פיגרס...
אם כבר על פתק צהוב... חוץ מזה אתה חושב בקטן, צריך לשווק אותך אני בעד להכין סטיקרים של "גם אני מתפטר! " ובמצע שלך תבטיח סכין לכל ילד (דבר ראשון מהפך בחינוך לא?) ובמקום ארנונה ישלמו באקשן פיגרס...