בSIMOS יש מיזוג?

Shimrita17

New member
המזגן לא כלול במחיר ../images/Emo13.gif

זה יעלה לכם 20 פאונד, לכל השבוע כמובן. זה יוצא בערך 2 פאונד ליום, טיפה פחות.

Shimrita17

New member
זה הולך ככה -

יש מזגן בכל חדר, לא מיזוג מרכזי, אלא מזגן עם שלט. המזגן לא כלול במחיר. במידה ותרצו מזגן, תצטרכו לשלם 20 פאונד[ או 21, לא זוכרת בדיוק] ואז תקבלו את השלט למזגן, ותוכלו להשתמש בו חופשי. כשתעזבו את החדר, תחזירו את השלט. זהו

בכל הסוכנויות אומרים שהמזגן כלול כבר מחיר

במלון הזה. במפורש מדגישים את זה. Simos Magoc One

Shimrita17

New member
מצטערת, זה ממש לא ככה.

בכלליות, מעטים המלונות בנאפה שכוללים את המזגן במחיר.. וכן, אני מדברת על הסימוס מג'יק 1.

אורז orez

New member
איך המלון בכללי??

נהנת בו?? הוא נקי מסודר?? איך הצוות שם?? מה יש במטבח??

Shimrita17

New member
מלון מעולה, באמת.

אני אחזור ואומר שהמיקום שלו מצוין !..ממש הרווחתם
הוא נקי ומסודר, מנקים את החדר כמעט כל יום, לפעמים פעם ביומיים. יש מגבות, אגב ! הצוות סבבה לגמרי, יש את המנהל, סבא חמוד כזה, הוא כל הזמן שואל, מתעניין. חברמן כזה
יש את המזכירה, שהיא גם אחלה. אפשר לעשות בקבלה צ'יינג' ! הוא לקח לי ולחברים שלי חצי פאונד עמלה. החדרים מאוד שונים אחד מהשני. לנו היו 2 חדרי שינה, ולחברים שלנו היה חדר אחד ענק. לעומת זאת, לנו היה מטבח ענק, ולהם היה מטבח פיצי. במטבח יש כלים, הכל כולל הכל [סכו"ם, כוסות, צלחות, סירים, מחבתות]. יש גם מן כיריים מוזרים כאלה לבשל עליהם.

מווורקי

New member
חרא מלון וחרא מנהל!

חזרתי משם אתמול המיקום שלו מעולה, ממש על הסקאוור.. אבל חוץ מזה החדרים לא להיט, אין זרם של מים במקלחות, היחס של הצוות לאורחים היה חרא והמנקים ת'חדרים כל 3 ימים

אורז orez

New member
נווו ברור שנשכיר כספת

לא חשבתי לרגע לשים את הכסף בחדר... זאת כבר טעות שלכם

Shimrita17

New member
אני הייתי בחדר 8 ../images/Emo13.gif

לי הייתה מזוודה עם קוד ועם מפתח, אז כולם שמו אצלי את כל הכספים והדרכונים, ונעלנו לפני שיצאנו מהחדר...

רוסמרי

New member
חח טיפשי מאוד לשים הכול במיזוודה

לא חשבתן על זה שיכולים ליגנוב את כול המיזוודה ..?!

מווורקי

New member
היית השבוע?

וזה היה מוחבא בחדר, פשוט המנקה איבדה את המפתח מסטר שלה, אז כנראה מי שמצא פרץ ולקח לי את כל הכסף

למעלה