ג´אז ווקאלי או ג´אז אינסטרומנטאלי

bralon

New member
ג´אז ווקאלי או ג´אז אינסטרומנטאלי

טוב, מכיוון שאין כאן סקר כמו בפורומים אחרים, אז אני אפרסם כאן סקר והוא הולך כך: איזה סוג של ג´אז אתם מעדיפים (או אם תרצו, בעיקר שומעים): ג´אז ווקאלי או אינסטרומנטאלי? ד"א, אני כמובן אוהב את האינסטרומנטאלי מכיוון שאינני סובל את המילים בדר"כ בג´אז הווקאלי.

robert fripp

New member
אינסטרומנטלי

ואגב, לא רק שאין פה סקר... זה נראה כאילו שאורי לו טורח להכנס לכאן ממש או לעזור להחיות את הפורום שימו לב שבכרטיס האישי שלו יש הבדל של עשרים יום בין הודעה אחת לאחרת

OBZ

New member
סליחה

סליחה אני פשוט לומד ברימון ועכשיו מתקרבת סוף השנה ויש לי הרבה לחץ... זה לא אומר שהחייאת הפורום לא יכולה לבוא ממכם...

OBZ

New member
בבקשה

מצידי אין לי בעיה ואפילו מומלץ למרות שבקטע של למחוק הודעות שלא לעניין אני עושה את העבודה...

bralon

New member
ד"א, אם אתם רוצים אתם יכולים גם

לכתוב מדוע אתם מעדיפים סוג אחד על פני השני.

violante

New member
לשני הסוגים יש את האיכויות שלהם../images/Emo39.gif

קשה לומר, כי זה תלוי מי המבצעים. בסה"כ, אני מסוגלת להנות מאוד משני הסוגים- אינסטרומנטאלי וווקאלי. מישהו כאן גם כותב מוסיקה? violante

scarlet moon

New member
אני מסכימה עם violante

ג´ז אינסטרומנטלי יכול להיות מקסים, וככה גם ווקאלי. הבעיה היא שיש את הסגנון הווקאלי של אילתור (שמאלתרים ג´יבריש כזה) שזה ממש מעצבן. אבל לג´ז יש מלא סגנונות- גם אינסטרומטלי וגם וקאלי, אז תלוי לאיזה סגנון אתה מתכוון

greblin

New member
נכון, ואני גם רוצה להוסיף

לדעתי צריך לא צריך לשים אופציה של "אני לא אוהב ג´אז אלא בלוז" אלא לשים אופציה "ואוהב בלוז ו/או לא מכיר מספיק ג´אז" יש הרבה אנשים שיגידו שלא אוהבים בגלל שהם לא מכירים מספיק... אני בכל אופן מעדיף ג´אז אינסטרומנטלי למרות שאני מסכים עם ויולאנטה שלכל סוג יש את האיכויות שלו ותלוי מי המבצעים.

למעלה