ג´אמפ - האמנם?

leprechaun3

New member
ג´אמפ - האמנם?

התגלגל לידי קטלוג של רשת אופנה בשם "ג´אמפ". מאחר שקראתי פה בכמה מקומות שזו רשת למידות גדולות התבוננתי בקטלוג, ומה שראיתי שם לחלוטין לא התאים למה שרואים בד"כ למידות גדולות בארץ... בגדים מקסימים, סקסיים, הרבה שמלות... וחשבתי, שאולי אני מתבלבלת וזו איזושהיא רשת אחרת, של מידות רגילות? על העטיפה של הקטלוג לא כתוב בשום מקום שאלו מידות גדולות... אז רציתי לשאול, אם מישהי במקרה ראתה את הקטלוג הנ"ל, הוא מעוצב בצורת מין תקליט כזה בתוך עטיפה (אם אני לא טועה הוא הגיע אלי בתוך עטיפה של "את") ויכולה להגיד לי אם זו באמת הרשת המדוברת ואלו מידות גדולות? אם כן אני רצה לחנות שלהם... תודה מראש...!

may24

New member
שלום לך

אכן זוהי רשת ג´אמפ המדוברת, אכן יש שם גם מידות גדולות השאלה כמה גדולות, אם תוכלי לציין בערך מה מידותייך אני אוכל לדעת אם אכן יש שם בגדים במידות שלך,כמו כן יש שם בגדים גם למידות קטנות כלומר זה מגוון מאוד ואני יכולה להגיד לך שיש שם חצאית וג´ינסים מדליקים ממידה 1עד מידה 7 וזה דיי גדול לפי מה שמדדתי. כדי לנסות יש בקטלוג פירוט של חנויות בכל הארץ. שמחה שהצטרפת אליי ואשמח אם תישארי:) שלך, מאי

leprechaun3

New member
היי :)

אני במכנסיים מידה 44-46 בחולצות, לפי המספרים שציינת אם אינני ועה אני בערך 5. אגב, השם האמיתי שלי הוא מיי דומה לשלך :) נעים להכירך!

may24

New member
היי מיי

אז בטח שיש לך מה לחפש שם יש מלא בגדים במידות האלה ברשת ג´אמפ, אני ממליצה בחום לגשת שם. קחי בחשבון שבם טיפ טיפה יקרים משאר הרשתות כי אין לי 50 אחוז יש להם מוצר שני ב50 אחוז. אז קנייה מהנה, מאי

leprechaun3

New member
תודה!

אני בהחלט אגש לנסות. אגב, יש לך מושג האם יש חברות "צפוניות" בפורום, כלומר כאלה שגרות בצפון? כי אני מהצפון, והייתי שמחה לפגוש חברות שאיתן אפשר לשם שינוי ללכת לקנות בגדים... לא כמו כל החברות הרזות שלי שהולכות לקסטרו...

may24

New member
למיטב ידיעתי

אביטל מהצפון אם נאי לא טועה, תשאלי אותה אני מניחה שבנות יירשמו עכשיו מי מהצפון אחרי שהן ייראו את ההודעה:) בכל אופן אני חייבת ללכת מחכים לי למטה, אני יוצאת לרקוד קצת.... אז שיהיה לך המשך ערב מהנה שלך, מאי

יש להם גם שני קווים

אחד ג´אמפ על סוגיו והשני ג´מפ בי פלוס של מידות גדולות יותר אבלל נראה לי שהקו השני מתחיל ממידה 48 אז זה גדול עליך....ותגדירי צפון כי אני מהצפון אבל לא מאוד צפון.... ודרך אגב הייתה אחלה מסיבה עד שהחליטו להביא 6 (!) ניידות במקום הייצוג היחיד והסמלי הקבוע אז כולם הלכו אבל על הצד החיובי התלבושת שלי הייתה להיט היסטרי וקיבלתי המון, אבל המון צומי ואפילו הזמנה אישית למגורי המתנדבים הדרום אמריקאיים השווים בעמגן מיכאל.... ועכשיו יש מסיבה אחרת אבל היא מתחילה כמו שצריך רק עוד איזה שעה והיא בדרום הרחוק אז יש לי קצת זמן...אז באתי לכתוב לכם...

may24

New member
אז קדימה

לצאת לקניות יחד...... וספרו לנו מה קניתם!!! שלכם, מאי

אני נוסעת היום לעשות סיבוב

בהדר בחיפה ואני כנראה אקפץ לי גם לעונות עודפים לראות מה המצב שם עם החמישים אחוז ובכלל להתרשם, אבל במצבי המאותגר פיננסית אני כנראה לא אקנה כלום אז תתוכנן קפיצה נוספת עם הויזה של אמא.... אני אדווח לכן ואנחנו נקבע משהו... שיהיה לי בהצלחה...

Blue Rose

New member
אולי נארגן "תא" לאזור...

אני ממעגן מיכאל.... באת ולא שתית איתי אפילו קפה??? פעם הבאה אני לא אסלח!!!

DREAM111

New member
כמו שכבר נאמר זו אכן החברה

אכן יש להם מידות גדולות אבל זה עד 52 ולא מעבר לכך אולי רק פריטים בודדים ומסויימים בגדול יותר. מהצצה בחנויות שלהם יש להם דברים יפים רק חבל שזה נעצר שם ב-52-54 ולא נמשך הלאה גם למידות יותר גדולות.

למעלה