ג´ון וויליאמס- ה"מלחין" (בה´הידיעה

ג´ון וויליאמס- ה"מלחין" (בה´הידיעה

מלחין דגול פשוט אין לי מילים הקיצור החלטתי לעשות שירשור עם יצירות שלו כל חד ירשום יצירה אחת או שתיים או כמה שבא לו של ג´ון אני אתחיל star trek-the next generation the pink panther harry potter -רוב היצירות שם super mario brothers batmen main theme supermen main theme indiana Jones main theme from the "hook " e.t themes

allegro

New member
עוד

olympic fanfare and theme משהו מדהים.....סטייל מוזיקה רומאית עם תופים ופנפרות

חמוד29תא

New member
אכזבה

אכן - מלחין מצויין! אבל, מה לעשות שאת מנגינת "הפנתר הוורוד" ("The Pink Panther")הלחין הנרי מנציני ולא ג´ון וויליאמס... מה לעשות.

בקאזאא שלי כתוב שהוא הלחין את זה

לא ידעתי ..... מה לעשות עכשיו אני יודעת .......

אופססססססססס עכשיו עליתי על הטעות

זה נכון ......אני התבלבלתי מי שלא יודע ג´ון וויליאמס עובד עם תזמורת בוסטון פופס לפעמים והרבה דברים בהלחנתו מבוצעים שם ע"י תזמורת בוסטון פופס ובאמת כתוב ליד הפנתר הוורוד תזמורת בוסטון פופס ולא ג´ון וויליאמס ..... ואני הסקתי מסקנה שגויה ......סליחה ........

lvbbb

New member
תיקונים..............

הפנתר הורוד הולחן ע"י הנרי מאנצ´יני ( HENRY MANCINI ), "מסע בין כוכבים הדור הבא" ( star trek-the next generation ) הולחן ע"י ג´רי גולדסמיט ( JERRY GOLDSMITH ), המוסיקה לסרטי באטמאן הולחן ע"י דני אלפמאן ( DANNY ELFMAN ). לעומת זאת וויליאמס הילחין את המוסיקה לסרטים כמו "הרפתקאה בפוסיידון","מלתעות","מפגשים מהסוג השלישי",המגדל הלוהט"(או בוער),"אימפריית השמש" והכי חשוב הוא הילחין את המוסיקה לכל סדרת סרטי "מלחמת הכוכבים"

מצטערת להגיד לך אבל ווילואמס

הלחין את הקטעים של מלחמת הכוכבים שיצא עכשיו אולי הייתה לי טעות בשם הסרט .... אני לא יודעת איך קוראים לסרט שיצא עכשיו ובקשר לבאטמן אצלי כתוב Batman Theme-John Williams & Boston Pops Orchestra

עוד תיקון \.........

batmen theme ולא main theme ורנאה לי שהבנתי אלי את הטעות של האנשים בקאזאא ג´ון וויליאמס ובוסטון פופס הם המבצעים שלאותה יצירה ולא המלחינים קיבלתי את מה שאמרתם .........

למעלה