ג´וקר - הכלב מריף הדולפינים אבד.

Dolphin Reef

New member
ג´וקר - הכלב מריף הדולפינים אבד.

ג´וקר - הכלב מריף הדולפינים אבד. כל היודע דבר על מקום הימצאו – אנא הודיע לריף הדולפינים טל: 6371846 08 שלוחה 4 תודה!

pilovich shahaf

New member
אולי דולפין בלע אותו....../images/Emo107.gif

תאריך ההודעה: 26/12/01 שעת ההודעה: 16:49 מאת: pilovich shahaf נושא: חם חם מהתנור- אום רש רש...עידכון היום בשעה 12:15 לערך עליתי לשידור בקול הים האדום, בתכנית "חם באוזן"/עצם העניין עם רוני יפה והמנחה מר אורי פריגל-ח/מ וסגן ראש עיר /מחזיק תיק הנדסה....לשעבר. הנושא שביקשתי לדבר היה ....:- ההתפתחויות האחרונות בפרוייקט אום רש רש . בסיכום שאלתי את מר אורי פריגל:- שהאם ניראה לו שפרוייקט "אום רשרש" ינוהל על ידי עמותה פרטית-"עמותת המייסדים" שהיו"ר שלה הוא תושב העיר מר רחמים לוי אל לנו לשכוח שמר אורי פריגל, היה עד לפני מספר חודשים חבר מועצת העיר בכלל והשתתף בישיבת מועצת העיר המיוחדת, שנערכה ביום ה-30 לזיכרו של מר דב סופר ז"ל בבית הקשיש באילת. יצא הגורל... וכבוד ראש העיר מר גבי קדוש האזין לתכנית בכלל ואת דברי בפרט. במיקרה הוקדמה לי הפגישה שהיתה אמורה להיות להיום ב-15:30 עם כבוד ראש העיר מר גבי קדוש, על ידי מזכירתו הגב´ פיפין לשעה 12:45 דהיינו עם תום השידור נסעתי אליו לפגישה....ועל מה דיברנו בתחילת הפגישה- אם לא על מה שאמרתי בנושא "אום רש רש", ולאחר שיחת הבהרה בנושא בכלל והעמדת הדברים על חידודן- ז"א ש...:- 1. "המועצה לשימור אתרים"- היא למעשה המוציאה/ מנהלת בפועל את הפרוייקט-הלכה למעשה. 2. עמותת המייסדים/יו"ר רחמים לוי-לא מנהלת את הפרוייקט. 3. "המועצה לשימור אתרים"- בכפוף/ביחד, עם "ועדת ההיגוי" של פרוייקט "אום רש רש", שבראשו עומד כבוד ראש העיר מר גבי קדוש יובילו את כל הפרוייקט בכלל והכספים/תרומות בפרט. 4. מר רחמים לוי- יו"ר עמותת המייסדים יושב כנציגה של העמותה בועדת ההיגוי של פרוייקט "אום רש רש". בהודעתי המצ"ב שאלתי שאלות לגבי עמותת "המייסדים"....:- מהי "עמותת המייסדים"-עמותה פרטית..? מיהם חבריה ? מי היור´ של העמותה ? מי מינה ולמה דוקא את "עמותת המייסדים" כמנהל פרוייקט אום רשרש ? כמו שנאמר לי על ידי כבוד ראש העיר שמר רחמים לוי/יו"ר העמותה, ניפגע עד מאוד מזה שאמרתי שהוא והעמותה שהוא היו"ר שלה מנהלים את הפרוייקט, אי לכך לאור ההבהרה החד משמעית של כבוד ראש העיר מר גבי קדוש, כפי שהבאתי זאת לעיל..."ככתבה וכלשונה" אני מתנצל בפני "רחמים לוי" על זה שהבאתי בפני הציבור בשידור חי, את מה שאני שמעתי ויודע [נכחתי אישית] מישיבת המועצה המיוחדת בנושא הפרוייקט כפי שציינתי לעיל, ולהזכיר לכולנו שבהתחלה מר "גד לוין ניתבקש על ידי ראש העיר מר גבי קדוש לנהל את הפרוייקט, והוא באותו מעמד הפנה את המינוי למר רחמים לוי... כמו כן בשיחה עם מספר חברי מועצה בכלל וד"ר שלזינגר בפרט. לסיכום:- לאחר כל ההבהרות ויישור ההדורים בנושא הפרוייקט, כולי תקווה שזאת תהיה הבעיה היחידה והאחרונה במכשול לתקומת הפרוייקט. מבחן התוצאה. פילוביץ שחף. פ"ש. כתובות אינטרנט נילוות: לא יאומן כי יסופר-פרויקט אום רשרש יוצא לדרך:-ביום ראשון זה יתקיים בכפר שמריהו ערב השקת הפרויקט הלאומי אום רשרש- האתר המרכזי לשימור בעיר אילת מהי "עמותת המייסדים"-עמותה פרטית.. מיהם חבריה מי היור´ של העמותה מי מינה ולמה דוקא את "עמותת המייסדים" כמנהל פרוייקט אום רשרש ?

למעלה