ג´וש קירבי וציונות :")

ג´וש קירבי וציונות :")

שמתם לב שבספר אקוואל רייטס יש למכשף על הצוואר מגן דוד? וגם בתמונה הזו - http://www.adnd-archive.com/Gallery/Gallery1/JOSH_KIRBY13.JPG יש לו מגן דוד על הצוואר.. מה הרעיון הגדול... נראה לכם שהא עשה את זה בכוונה, או סתם בלי מישים, והחליט שזה סימן מיסטי כלשהו.. מובן שעכשיו כבר אי אפשר לשאול אותו בעיניין.. ובכל זאת.. זה ניסיון נואש להעלות דיון צולע בפורום שכוח האל הזה.. מאגנה , איו העיוור, בע"מ

The Mad Hatter

New member
../images/Emo12.gif

אין לי את איקוואל רייטס בבית אז לא יכולתי לבדוק. הממ...לפני שראיתי חשבתי שזה אולי פנטגרם לא ברור, אבל מסתבר שזה באמת מגן-דוד... אני מניחה שהוא צייר את זה בגלל מה שאמרת, שזה סימן מיסטי... המ...ביומיים האחרונים דווקא נכתבו הרבה הודעות חדשות...

Mnementh

New member
באמת יש לו מגן דוד

אבל זה לא בהכרח קטע של יהדות. להבדיל אלף הבדלות - צלב קרס שהוא בכלל סמל סיני במקור.

SaidinsTaint

New member
מגן דוד הוא סימן מיסטי/קבליסטי

נקודה... מה זאת אומרת בלי משים? הוא לא שם לב מה הוא מצייר, או לא עבר שוב ושוב על הציור לפני שהדביקו אותו על כריכה של ספר? זו לא כאילו זו הפעם הראשונה שמגן דויד מופיע בפנטזיה.. אני לא יכול להזכר במקום ספציפי - אבל זה רק מעיד על מצבו המתדרדר של מוחי.

La Gamba

New member
מי זה איו העיוור?

אני רואה אוה בכמה פורומים. בעיקר זה של יוטופיה... מה משמעות הניק הזה??

Death of Rats

New member
איו העיוור:

אחד האלים בעולם הדיסק... לא זוכרת של מה. זה היה פעם הניק שלי באייסיקיו לאיזה יומיים
. ו... ו.... תמיד תהיתי: מה זה האוטופיה הזה? אני רואה לפעמים אנשים מהשכבה שלי נכנסים ותוהה ותוהה ותוהה...

Fingertip

New member
דרך אגב...

איך תירגמו את Dunmanifestin? (משכן האלים בדיסק) אהד.

La Gamba

New member
מה, לא ידעת?

יוטופיה זה אחלה משחק שבו העיקר הוא דיפלומטיה (זה מה שאחלה בו). לתמרן אנשים לתוך מלחמה, להקרין פחד על סביבתך, לחסל מתנגדים פוליטיים, להקים מפלגה ולהפוך למלך, להתקיף את החלשים ולהשליט טרור באוייבים, להיות חברם הטוב ביותר של בעלי ההשפעה, לקבל חברות בכל ברית אפשרית, לארגן הוצאות להורג כלליות, ולדאוג שאף אחד לא יעשה את הטעות ויתקיף אותך....

למעלה