ג´ו! מותק! תרגישי טוב! אני מתה עלייך!! סליחה שאין לי הרבה מה להגיד... אוהבת אותך! תרגישי טוב!!
S ShiN ShiN New member 13/5/02 #1 ג´ו! מותק! תרגישי טוב! אני מתה עלייך!! סליחה שאין לי הרבה מה להגיד... אוהבת אותך! תרגישי טוב!!
L L Interrupted New member 13/5/02 #2 תודה המנהלת! ../images/Emo8.gif תודה דרלינג!!! חולה עלייך!!! ) (שרופה עלייך... חחחחח.... ) אני הולכת בעיקבות ג´ימסי... LOVE YA!
תודה המנהלת! ../images/Emo8.gif תודה דרלינג!!! חולה עלייך!!! ) (שרופה עלייך... חחחחח.... ) אני הולכת בעיקבות ג´ימסי... LOVE YA!
S ShiN ShiN New member 14/5/02 #3 קרעת אותי! ../images/Emo140.gif שרופה עלייך!! חחחחחחחחח!!!!!!!! אשכרה ג´יימס! תבואי כזה למודיעין ותבקשי ללכת לבית חולים ויעשו לך- A Hospital? YAS! *לקרוא במבטא ג´יימסי בהחלט!* *נסקלת?!* אוהבת!!
קרעת אותי! ../images/Emo140.gif שרופה עלייך!! חחחחחחחחח!!!!!!!! אשכרה ג´יימס! תבואי כזה למודיעין ותבקשי ללכת לבית חולים ויעשו לך- A Hospital? YAS! *לקרוא במבטא ג´יימסי בהחלט!* *נסקלת?!* אוהבת!!
L L Interrupted New member 14/5/02 #4 חחחחחחחחחח!!! ) אבל ג´ואי... תהיי בטוחה בדבר אחד... עלי אקסל לא יגיד שום מילה רעה! (מצטערת שדחפתי אותו לפורום מטאליקה... הוא קשור, זין! LOVE YA!!!
חחחחחחחחחח!!! ) אבל ג´ואי... תהיי בטוחה בדבר אחד... עלי אקסל לא יגיד שום מילה רעה! (מצטערת שדחפתי אותו לפורום מטאליקה... הוא קשור, זין! LOVE YA!!!