ג´זיסטים נכבדים ...

WinterSunrise

New member
ג´זיסטים נכבדים ...

רק רציתי להגיד שעקב הסיבות הקיימות אני אומר כמה וכמה דברים נקודתיים והסביר את הדפיקות שלכם : א. אני פתוח לכל סוגי המוזיקה בעולם , אתם לא מכירים אותי ואין לבני אדם כאלה להגיד לי שאני סגור ובור במוזיקה . ב.אני אומר עוד עובדה קיימת בשטח שאתם הולכים לפי האנליזה הפסיכולוגית כמו עדר אחרי רועה ,אחרי שבן אדם אחד יורד על האחר כלכם מצטרפים ,זה רק מוכיח את האישיות החלשה והנגררת שלכם. נ.ב - תודה מיוחדת למר OBZ שהיה כן ומספיק חזק עם עצמו להאמין במה שהוא באמת מאמין אפילו עם תמונה בכך סכנה "שכולכם תירדו עליו" ואו איזה פחד גם כן ....מסתבר שאתם החלשים הבוטים והסגורים לא אני ... אני מבקש בקשה מיוחדת למען חופש הדיבור בארצנו לא למחוק הודעה זו בתודה WS !

greblin

New member
בסדר בסדר

שוב אתה תוקף. אני קראתי את התקיפה הזאת שלך את הג´אזיסטים והגבתי במה שאני חושב, לא הלכתי אחרי שום עדר. אבל תתפלא לשמוע שיש פה גם אנשים שמסכימים אחד עם השני וזה שלא מקבלים את הדעה שלך לא אומר שהולכים אחרי העדר אלא שאנשים כאן פשוט קצת התעצבנו על התקיפה שלך (הלא נכונה אם מותר לי לציין). אז אני אפילו לא אגיב על שאר הדברים שכתבת.

yoss!

New member
חייב להוסיף שהפורום הזה גם מאוד מגו

מגוון מבחינת סגנונות שאנשים אוהבים. אני אולי עונה על התיאור "ג´אזניק" למרות שלא רואה את עצמי כך. שמעתי המון מוסיקה ובחירתי לבסוף ג´אז וכל סוגי המוסיקה שעברתי תרמו להחלטה זו. בד´כ אותם ג´אזניקים שמכוון אליהם זה אנשים שגדלו על קרימזון ג´נסיס פינק פלויד ועוד ועם השנים הכירו ג´אז ונדלקו. אי אפשר להאשימם שכבר שבעו מזה. אף אחד לא נולד עם דיסקיית ג´אז. בכל זאת אני חושב שגם אותם סנובים שאוהבים רק ג´אז זאת זכותם הלגיטימית ותקיפתם לא פיירית. מציע לכל אחד לכתוב על מה שהוא אוהב ולא על מה שהוא שונא. כך הפורום יהיה יותר רציני.

audiofreak

New member
מדהים לראות

איך בכל פורום הטבע האנושי/ ישראלי להתחיל לריב על "עקרונות" בא לידי בטוי במקום לפתח את המדיה הזו לכיוונים חיוביים יותר! מקרבות האגו לא יצא בסוף כלום... אך מתחביב משותף יכול לצאת הרבה!

V.W

New member
או קיי

אתה באת והכללת פה שכולם סגורים וסנובים ולא פתוחים למוזיקה אחרת, בצורה אינפנטילית ביותר. אתה אומר שאנחנו לא מכירים אותך ואנחנו לא יכולים להגיד שאתה סגור לסגנון מוזיקה אחד, מה אתה עשית בדיוק?

Sir_Oscar

New member
רק דבר אחד...

לא השתתפתי בוויכוח ואני לא ממש בקי בקורותיו, אך רק דבר אחד לי לומר... למה??? למה אתה מרגיש צורך להתכסח עם אנשים בפורום הזה? (ולמה לאנשים יש הצורך לרדת עליך?) האין ביכולתינו להתעלות מעל הויכוחים האווילים האלה? האם בכל דיון צריך לרדת על מישו? האם ישארו ניצולים בסוף? כל זאת, ועוד...

OBZ

New member
אתה צודק בהחלט

ובמקרים כאלה אני תמיד מצוטט משפט של זאפה MUSIC IS THE BEST וזה אומר שאין בכלל מה להתווכח - כי מוזיקה זה מוזיקה והיא הכי טובה

MuffinMan

New member
ראיתי את זה כסיסמה של טאוור רקורדס

אני חושב... זה סיסמה מפגרת לדעתי.. MUSIC IS THE BEST זה כבר יותר טוב

OBZ

New member
מה זאת אומרת "בסיסה ברוח"?

לא הבנתי בדיוק את הטיעון שלך לספילת האימרה לפחות אני רואה את האימרה כך: יש המון שטויות בחיים - חלקם טובים - חלקם רעים = אבל בסוף בסוף המוזיקה היא הכי טובה אין פה אמירה יותר טובה או פחות טובה - זה עניין של הזדהות ואני הכי מזדהה עם האמירה הזאת

MuffinMan

New member
...

MUSIC IS THE BEST זה אמירה כל כך טובה בגלל הפשטות שלה... ומה שהיא אומרת היא כל כך נכון... אין כמו מוסיקה...

למעלה