ג´יימס בראונינג- ,תכנסו!!!

ג´יימס בראונינג- ,תכנסו!!!

היי! מי לא זוכר את ג´יימסי החתיך, הילד שמרי קייט התאהבה בו ממבט ראשון, והוא בא. מי לא זוכר את הנשיקה על הספינה, את משחק הפולו, המסיבה, מסע הקניות, הנצחונות, ההפסדים והמסע נגד הדעות הקדומות (אבא של ג´יימס). ג´יימסי, למי שלא יודע מככב בימים אלה בתכנית בערוץ 3. לתכנית 2 פרקים ברצף בכל יום. הפרקים הם ב: 12:45 ו-13:10. בתוכנית הוא משחק נער חתיך בשם בילי (מאוד לא מתאים לו). אם אתם תוהים מהו אז הוא משתתף ב"שכנים שכנים"! הסדרה לכאורה מתרחשת באדינבורו, סקוטלנד. הסדרה הי משהו נדמה לי בסגנון של היפים והאמיצים. אתם יודעים, רוצים להיפטר ממשיהו אז הוא מת או עוזב...... קיצקצ, הוא מזה חמוד שם רק חבל שדפקו כזאת מכוערת סקוטית לידו! מרי קייט פי 100,000,001! מוטי אתה יכול להוסיף לכתבות?

טוב לא נורא... העיקר הכוונה,

יש לך כזאת נכון....? סתם! הייתי רוצה שייקראו את זה פה, אם כל כך היה חשוב לי שיקראו את זה האחרים, כבר מזמן הייתי כותבת 1001 כתבות עליהן אבל לא נורא אני יודעת שכשיהיה לי משהו באמת יפה לכתוב וארצה שכולם יקראו אני אשתדל שתכניס את זה בשבילי.

ניצול שרשור.

יש לי חדשות מצויינות והייתי שמחה שאתם, ה"חברים" (חברים המרכאות כי אני לא מכירהאותכם ממש אישית) שלי תשמחו בשמחתי. ממחר אני אוכל להראות שוב כמו בן אדם מהשורה ולא כמו צלחת לווין. מורידים לי את הגשר!!! ועוד משהו קטן...... סליחה.. ממשסליחה מעומק הלב והנשמה.... בזמן האחרון, אני מתעצלת ללכת למחשב, ואני פעם ביומיים נכנסת לפורום כאילו כלום ומתחילה לשרשר כאילו כלום. סליחה.................... אני מקווה להיכנס יותר לפורום ולקבל מחשב חדש בקרוב, שתהיה לי עוד סיבה לבוא למחשב. תגובות..................... אני רוצה תגובות על מה שכתבתי למעלה. זה מעליב כשאתה משקיע ולא מעריכים את זה.

למעלה