ג´ייסון דונובן ?ג´ייסון דונובן!

ג´ייסון דונובן ?ג´ייסון דונובן!

זוכרים את הבחור? זה שאמרו את שמו בנשימה אחת עם קיילי מינוג ? אז עכשו אפשר לראות אותו שוב , הפעם בקליפ של ניק קייב. אתמול שמתי את רצועת הקליפים "נטו" בערוץ המקומי ,ונתקלתי בקליפ. אל תשאלו אותי למה ,אבל משהו גרם לי לראות את הקליפ עד הסוף ,שבו הראו ,כמו בסרטים , את כוכבי הקליפ ,ביניהם דונובן וג´רוויס קוקר(סולן פאלפ). מסקנה : הוא חי !

howiefan

New member
ג´ייסון חוגג היום יום הולדת 33

שלושה ימים אחרי קיילי כתמיד, טוב גם ככה הוא היה הבן זוג שלה לחיים במשך חמש שנים בצעירותם. כיום ג´ייסון פרוד, ויש לו ילדה קטנה, הוא מופיע בעיקר על במות לונדון בכל מיני מחזות זמר. קבלו גם תמונה עדכנית של הבחור עם הבת שלו.

KM-AIR

New member
לא מדוייק

הוא לא מופיע במחזות זמר כבר הרבה זמן. מסתבר שיש לו חומר חדש, אבל אף חברת תקליטים לא רצתה להחתים אותו. הוא מופיע במקומות קטנים (לרוב בליברפול ומנצ´סטר). אחרי זכייתה של קיילי בשני פרסי "בריטס" בחודש פברואר, פתח דומיניק הרכילאי של "דה סאן" בקמפיין Let´s Get Donovan On Again, שהתחיל כבדיחה, אבל לבסוף גרם להתעניינות חוזרת בזמר. כל יום היה כתוב עליו בעיתון, והוא אף הצהיר שהמטרה שלו היא לזכות גם הוא שנה הבאה בפרס "בריטס" אחד לפחות. שמועות אומרות שהוא קיבל הצעות משתי חברות תקליטים, אז ככה שעוד יש סיכוי. מה שבטוח- הוא צריך לעשות משהו עם הזקן הזה...

לא מדוייק בכלל!

קודם כל ג´ייסון בן 34 ולא 33! (אתמול יום הולדת) דבר שני, יש לו שני ילדים: בת בשם ג´מה ובן בשם ז´אק! דבר שלישי הוא לא פרוד, אלא חיי עם האישה שהביאה את ילדיהם, אבל הם לא נשואים. (אבל ביחד עם הילדים). זהו, אני מעוניינת לראות את הקליפ המדובר!

לא מדוייק!

<
- גם אני רציתי כותרת כזו> הוא ממש מזכיר לי את ריצ´רד התחמן שזכה ב´הישרדות´.

howiefan

New member
קצת אינפורמציה על ג´ייסון

כשהייתי ילדה אהבתי אותו ואת קיילי מאוד, ותמיד זכרתי שהימי הולדת שלהם הם בהפרש של שלושה ימים, אבל באותה שנה. יש אתרים שאומרים שהוא בן 33, ויש ש -34, אני לא ממש בטוחה. לאבא שלו קוראים טרנס דונובן והוא שחקן אופרות סבון אוסטרליות ידועות, ההורים שלו התגרשו שהוא היה ילד. הבת שלו, ג´מה, נולדה מחברתו אנג´לה, ויותר מאוחר היא ילדה לו גם בן נוסף (כנראה שאני לא עד כדי כך מעודכנת), זאק. Jason Donovan On Comeback Trail? -------------------------------------------------------------------------------- Trance duo Cass & Slide have enlisted the vocal ´talents´ of Aussie soap actor and former PWL star Jason Donovan for a track on their forthcoming debut album, Burning The Candle At Both Ends. Donovan, who had a string of hits in the late-80´s with such tunes as Too Many Broken Hearts, lends his voice to two tracks - Faith Less and The Doors. Fire Recordings´ label manager recently explained to www.burnitblue.com how the collaboration came about: "Pete (Slide) was put in touch with Jason Donovan through a friend, and they had a meeting about working together then got Jason into the studio to see if it would work, and it did. The track was already written and recorded in the States with the rest of the album, so Jason just had to put on his vocals." Burning The Candle At Both Ends is set to be released through Fire Recordings on March 4th. http://www.geocities.com/kyliejason/index2.html

KM-AIR

New member
לגבי הגיל של ג´ייסון

אין מה לא להיות בטוחה (ועל זה נאמר I Got To Be- Got To be certain
) הוא נולד בשנת 1968. תעשו את החישוב.

kyliefan18

New member
KYLIE MINOGUE

ESECIALLY FOR YOU הוא אחד השירים הכי רומנטיים ויפים שיש לקיילי בכלל. הם כ"כ מתאימים שניהם...

למעלה