בנוגע לג´לטין...
חשוב לשים לב לכך שעל מוצרים רבים בדומה לסוכריות גומי (כל מה שמכיל ג´לטין) כתוב "כשר פרווה לאוכלי ג´לטין", ולא סתם "כשר פרווה". ג´לטין עשוי מהעצמות של יצור ימי כלשהו, לא ברור לי מהו בדיוק, ולכן גם לדתיים יש דיעות חלוקות בנוגע אליו. מי שלא אוכל דגים, צריך להימנע מכל דבר שמכיל ג´לטין. יש מספיק חומרי קרישה צמחיים. בנוגע לסוכריות גומי בתפזורת, מה אפשר לעשות? מי שלא רוצה להסתכן, צריך לוותר על דברים מסויימים.....