ג´מייקה!

ysofer

New member
ג´מייקה!

כמה צריך לעלות טיול לפני גיוס לג´מייקה? אני רוצה לנסוע עם עוד חברים לשבוע וחצי לג´מייקה.. כמה זה צריך לעלות בסה"כ?? ויש טיסות ישירות?

Zipka

New member
Jamaica - yeh ..man...

ממש כעת תחילת שיא העונה בג´מיקה. אפשר להגיע מניו-יורק, ממיאמי, מן הסתם גם מעוד מקומות כולל חוף מערבי. אני מעריכה שדילים ל-7 לילות (כולל טיסה ומלון) בסביבות ה-1000 דולר מניו-יורק. בלי מלון: יכול להיות שיש ווזות של 400-500 דולר. מקום נחמד...ג´מיקה. אם תגיעו לשם חובה לנסות ולאכול Aki and salt fish... בברכה.

ysofer

New member
אבל..

חוצמלשבת על החוף בסבבה עם בירה ואיזה גאנג´ה מטורפת בערב, מה יש לעשות בג´מייקה?? סתומרת, יש מסלול טיול או משהו??????? אה! וראיתי פעם בטלביזיה שיש שם מוזיאון של בוב מארלי.. זה צריך להיות נחמד..

lady_anne

New member
אני חושבת שלשבוע וחצי אין טעם

להרחיק עד ג´מייקה: הטיסה ארוכה מאד ויקח לכם רק שלושה ימים להתאפס על הג´ט-לג. לשבת על החוף בסבבה עם גאנג´ה אפשר גם בתאילנד, יותר זול להגיע לשם וגם המחיה זולה יותר. עכשיו עם כל המבצעים והטיסות לפוקט אפשר להשיג טיסה בסביבות 600 $ ועם עוד 30 דולר ליום אתם חיים שם כמו מלכים. טיול נעים.

ysofer

New member
אבל אני שונא את תאילנד

היא מתויירת מדי לטעמי... גם בטח כמות הישראלים שיהיו שם תהיה עצומה.. אוף! אנחנו רוצים לנסוע למקום טוב, לא סתם ליוון כמו כל הישראלים...

lady_anne

New member
הייתי ממליצה לך חופשי על יוון

רק שקר ואין שם גאנג´ה. יש ביוון מקומות מקסימים שישראלים לא מגיעים אליהם מהסיבה שישראלים הולכים אחרי העדר, וכולם נמצאים באותו מקום. אם מרחיקים טיפה לכת ונוסעים למקום לא מוכר - סביר להניח שאין שם ישראלים (ויש כאלה מקומות גם ביוון - באחריות ומנסיון). אותודבר תופס, לדעתי, לגבי תאילנד: יש שם המון איים קטנים ואם תקפיד to stay off the beaten track (בתרגום חופשי: להתרחק מהשבילים בהם כולם הולכים) תמצא גם אתה זולה קטנה על חוף שקט בלי "אהלן אחי". יש בפורום הזה מספיק אנשים שמכירים את תאילנד, ואני בטוחה שגם ליו-מאן וגם לאוירון יהיה מה להוסיף בנושא.

KittnPaws

New member
מחזקת את דבריה של ליידי אן

בתור אחת שטיילה למקומות נורא ישראלים (כמו דרום אמריקה) והצליחה תמיד למצוא את הפינה השקטה שלה הרחק מ- "הם" זה אפשרי ואפילו לא קשה. דרך אגב גם בג´אמייקה יש ישראלים. אני הצלחתי למצוא ישראלים גם באיי טורקס וקייקוס שאני חושבת שאפאחד אפילו לא יודע איפה הם, חשבתי שאני היחידה, מסתבר שאתה אף פעם לא הישראלי הראשון ובטח לא האחרון

Zipka

New member
ג´מיקה - כן או לא?

אכן, אין אתרים מי יודע מה......אי קאריבי/טרופי טיפוסי... עם שאריות של השפעה בריטית. יש כן אווירה של חופש, יש מוסיקה ומקצבים,יש בהחלט מגוון צמחיה מעניינת (למתענינים), מעט מ"יער גשם",מקומיים מסבירי פנים... יש גם מכרות בוקסייט...... עיר הבירה קינגסטון אינה מעניינת במיוחד ויכולה להיות די אלימה. אם כן אז המקומות לתיירים הם בדר"כ בנגריל, אוצו´ ריו (Montigo Bay). דרך אגב,,,,למה לא קובה.....

lady_anne

New member
ג´מייקה - למה לא

נראה שאתה נעול על ג´מייקה אז לך על זה. רע זה לא יכול להיות ולשבת על שפת הים במצברוח משופר לא יכול להזיק לאף אחד. צירפתי אתר על ג´מייקה לעיונך ואל תשכח לספר חוויות כשתחזור. טיול נעים.

סינאן

New member
גמייקה ..??????

שלום לכולם אין שם מה לעשות חוץ אולי מימשהו שידקור אותך בשביל שעון של 50 שקל יש את אזור המלונות במפרץ מונטגו ים כחול חול לבן הכל טוב רק שלא רצוי לצאת לטייל כי ברוב הפעמים לא חוזרים

למעלה