ג´סיקההתחלת לנקות את הבית
J jess ועוד New member 4/7/02 #2 לא עשיתי את זה כל ההריון למה שאני אתחיל עכשיו אני לא יכולה לזוז אין לי כוח...
א אתי@ New member 4/7/02 #3 אבל שמעתי שנשים לפני הלידה נתקפות בשיגעון של ניקיונות... את לא יכולה לקלקל לי את המיתוס
J jess ועוד New member 4/7/02 #4 אני כבר שוברת כמה מוסכמות אני נשואה לפולניה והיא מתרגשת בשבילי והיא מנקה את הבית והיא מבשלת אני רק אינקובטור....
אני כבר שוברת כמה מוסכמות אני נשואה לפולניה והיא מתרגשת בשבילי והיא מנקה את הבית והיא מבשלת אני רק אינקובטור....
א אתי@ New member 4/7/02 #5 פחחחחחחח ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif העיקר שאת מרוצה
J jess ועוד New member 4/7/02 #6 האמת היא שהייתי מרוצה אם הוא היה מסכים להחזיק ת´אבטיח שלי ליומיים כדי שאני אשן כמו בן אדם הבוקר קמתי ב-4:30 ואני לא מצליחה להרדם
האמת היא שהייתי מרוצה אם הוא היה מסכים להחזיק ת´אבטיח שלי ליומיים כדי שאני אשן כמו בן אדם הבוקר קמתי ב-4:30 ואני לא מצליחה להרדם
א אתי@ New member 4/7/02 #7 ומה עם תמונה מעודכנת רגע לפני הלידה? לא מגיע לנו? מה, אנחנו לא בני אדם? לא מגיע לנו שתזרקי לנו איזה עצם?
ומה עם תמונה מעודכנת רגע לפני הלידה? לא מגיע לנו? מה, אנחנו לא בני אדם? לא מגיע לנו שתזרקי לנו איזה עצם?
J jess ועוד New member 4/7/02 #8 את צודקת היום אני אדגמן העינין הוא שאני אגלה לך בסוד ואני מקוה שאף אחד לא רואה אין לי כוח להתלבש תתארי לך איך אני מסתובבת בבית (אני לא אגיד ת´מילה המפורשת שלא יתרוממו כמה תרנים באזור...) אבל למענך ובשביל הבנות פה אני בהחלט אצטלם היום!!!
את צודקת היום אני אדגמן העינין הוא שאני אגלה לך בסוד ואני מקוה שאף אחד לא רואה אין לי כוח להתלבש תתארי לך איך אני מסתובבת בבית (אני לא אגיד ת´מילה המפורשת שלא יתרוממו כמה תרנים באזור...) אבל למענך ובשביל הבנות פה אני בהחלט אצטלם היום!!!
א אתי@ New member 4/7/02 #9 יבה-דבה-דוווווו ../images/Emo166.gif../images/Emo99.gif מחכה בקוצר רוח.... ומקווה שעד הערב עדיין תהיי בהיריון
יבה-דבה-דוווווו ../images/Emo166.gif../images/Emo99.gif מחכה בקוצר רוח.... ומקווה שעד הערב עדיין תהיי בהיריון
K kisses New member 4/7/02 #11 ייו גסי איזה כיף גם אני מחכה |מאוהב לתמונות ולראות את האמא הכי פצצה והכי כוסית (עם המילה הזו עוד חוקית)
ייו גסי איזה כיף גם אני מחכה |מאוהב לתמונות ולראות את האמא הכי פצצה והכי כוסית (עם המילה הזו עוד חוקית)