ג´קוזי פינתי בחדר השינה

• פותח הנושא eWave
  • פורסם בתאריך

eWave

New member
ג´קוזי פינתי בחדר השינה

שלום לכולם (במיוחד לשמות המוכרים מפורום חתונות אשר עברו לכאן באופן טבעי, או לפורום תינוקות . . .). רציתי לדעת מה חשוב לבדוק בכל הנוגע להתקנת אמבטיה פינתית בתוך חדר השינה, המלצות ליצרן מסויים, משווק מסויים וכו´. המלצות בנושאים טכניים כגון מידות, עומק אמבט, מנועים, פנל חשמלי וכן´ תודה

אנא הסבירי שוב - את רוצה אמבטיה

בתוך חדר השינה ממש, או בחדר אמבטיה הצמוד לחדר השינה? בכל אופן, אני ראיתי ג´קוזי פינתי בגדלים שנעים ממטר עשרים ועד מטר שישים, שזה גדול ויקר במיוחד (יש כמובן גדולים יוןתר, אבל זה ממש ענק... מניסיוננו, לא לקחת אמבטיה קטנה מ - 1.40 מטר, כי זה נהיה צפוף לשני אנשים. יש עכשיו מבצעים בנגב קרמיקה ובה"עוגן" במחיר של 3200 ש"ח לא כולל מע"מ. בנגב: 14 ג´טים, מנוע 1.8 כוח סוס, ומשלמים בניפרד עבוד התקנה, גוף חימום ואביק חשמלי. בהעוגן - אותו דבר רק 12 ג´טים. המקום הכי טוב שאני מצאתי - מאיר המהיר מול בית מרכזים: 14 ג´טים, 1.8 כוח סוס, כרית לראש, גוף חימום ואביק אוטומטי כל זה ב -3500 ש"ח לפני הנחה (סטנדרט כ - 20%...) ואם קונים עוד דברים אז אפילו יותר, כך שיוצא כ - 2800 ש"ח לג´קוזי, פלוס מע"מ. דווקא לא נורא נורא יקר כמו שחשבנו...

eWave

New member
למה דווקא הסבירי?

תודה על התגובה, אני מעוניין בגקוזי ממש בתוך חדר השינה באחת מן הפינות, פשוט אהבנו את הרעיון לאחר סופ"ש בצימר . . . ראיתי מספר דגמים של 1.40 * 1.40 , חלקם עם נפח של 300 ליטר וחלקם של 160 ליטר, הפרשים די משמעותיים, רציתי לדעת אם יש המלצות לגבי הנושא? לגבי יצרני ג´קוזי, קיימים המון ג´ט אייר, אל גל וכו´, למישהו יש המלצות, אכזבות ? תודה,

לא תהיי ראשונה....../images/Emo8.gif

היה לי כבר לקוח שהזמין את כל שירותי ההורים בתוך חדר השינה, כולל האסלה.....לטענתו זה מסייע למיניות ולתשוקה לראות את בן הזוג מתקלח או עושה את צרכיו. הצלחתי לשכנעו שהאסלה תהא תחומה במעין מחיצה כמו מקלחון....מ´הצלילים´ עדיין נהנה...
לדעתי בצחמר זה נעשה מסיבת היותו קטן והרצון ליצור מרחב מדומה בהעדר מחיצות. נשמע באמת נורא רומנטי...

eWave

New member
שירותים נפרדים

השירותים והכיור סגורים בחדר נפרד, בחדר יהיה רק הג´קוזי (ומיטה כמובן)

זה נשמע מאד יפה ורומנטי, אך האם זה

נוח ויעיל? כלומר - יוצאים מהג´קוזי ועושים שלולית על הריצפה או על השטיח, ועם הזמן נוצר שם כתם. בחורף, לחמם את חדר השינה בו אתם עירומים בשביל להתקלח לוקח יותר זמן מאשר לחמם חדר אמבטיה קטן בהרבה יותר, האם יש לכם חדר שינה עד כדי כך גדול שהג´קוזי לא יפגע באיכות החיים והנוחיות? מה עם ילדים? האם יש אמבטיה נוספת בבית או שצריך לקלח אותם בחדר השינה - עושה המון בלגאן, זה בטוח... נראהנ לי רעיון אשר מתאים יותר לצימרים, ופחות לבית שחיים בו יום יום... ואולי אני טועה...

קשר בין האמבטיה, לחדר שינה...

ידידי הצעירים, כיף לא נורמאלי, לשכב באמבטיה (הג´קוזי סתם בזבוז כסף, כל חברי, לקוחותי, שיש להם ג´קוזי, מפעילים עד שחדש, אחר-כך פחות ופחות, כי לנקות ממש סיוט !),עם כוס יין, או שמפניה, נירות דולקות מסביב, במראה גדולה מגלים את הסילואט של אהובתנו... ואיזה כיף לעשות אהבה באמבטיה ארומטית... אחר-כך על השטיח מול האח (אל תשכחו להדליק את האש, לפנה סצנה הרומנטית ), ומשם "להזרק" למיטה גדולה, עטוף בסטאן... OK כמה פעמים תעשו את כל הדרך? בבית? שבעוד שנתיים, שלוש ילדים קטנים מסתובבנים, בזמן הכי לא נכון.ומי מנקה את כל הבלאגן, מחורת? נדלק על כמה שנים, 20,30, שכל הילדים עזבו את הבית, אנחנו חופשיים, לבד, באו נעשה את זה עוד פעם ! אתם בטוחים, שאהובתכם עדין יפה במראה הגדולה? ויש לכם כוח להגיע עד האח, לפחות? אני אשה לא צעירה, השתוללתי בשנית ה60-70 החופשיות, נתולות אדס, אבל סצנה כזאות רק בבית מלון,עם טיפ מאתים למנקה... אבל, אפשר לתכנן משהו דומה, וגם פרקטי, בשיטת "LEGO ", אם, 1. אל חלק הקרוב לאמבטיה, יש חלון גדול עם פתיחת קיפ פנימה, וזכוכית לא שקופה, שאדי האמבטיה לא יסתובבו בכל חלל החדר, לגרום ריח ממש לא נעים בכל הבגדים, 2. בנפרד עם דלת, יש שרותים, ומקלחת (כי בארץ, רוב הזמן משתוקקים למקלחת טובה, אחרי עבודה, בקיץ, אפילו כמה פעמים ביום) 3. מקום הכיור (לנשים זה גם מקום להתאפר בבוקר) לפי הסכמת הזוג, יכול ליהיות בחלל החדר שינה, בתנאי, שלא מכבסים גרביונים/או גרביים בכיר. אז תעשו הרבה אהבה, בכל מקום, אבל את בהית תתכננו בצורה פרקטית...

סליחה, כמה שגיות כתיב מעצבנות...

אל תדלקו, רק נדלג... אל תכבסו בכיר, אלא בכיור, ואת הבית תתכננו פונקציונאלית...

יותר חשוב מהג´קוזי...

לתכנן/לקנות מיטה טובה: 1. למיטה טובה יש ראש, ויש רגל ( לא הרגליים שעומד, אלא הגבה, קטנה מהראש. כמו אצל הסבתאות, במאה הקודמת.במיטות השתוחות, אין מה לתפוס, פעולות מוגבלות, לפי כמה סוטרה... 2. רחבה, כי ליפמים רוצים לישון, סתם לישון... או/ לא עלנו, זוגתנו יכול להיות חולה, שיהיה פרטיות מינימאלית... 3. מיטה, באמצא החדר, סידור מעל גיל 60, שקודם מתישבים על המיטה, אחר-כך סמים את הרגליים, ובהמשך נשכבים על הגב (הכואב..) לגיל פחות מיזה, סידור טוב יותר לסגור בנישה, או לפחות להצמיד לקיר, ומרווחים שטח בחדר, במקום השבילים בשני צדדי המיטה. אני חושב, שלהיום זה מספיק, ומזנקת על המיטה המקסימה שלי...BY

vhp

New member
שגיהות קטיב

הל תיפגאי. . . הני אועב אט הקטיבה שלח הבל יש לח אמון שגיהות קטיב. . . עם אט הולה חדשה אז ניסלך לח ופשות טלמדי וטסקילי.. . זא לה נראה תוב עם הלכוחות. . . . מניסיון. . . . . טמשיחי לכתוף. .. אני קמאט לא מגיב הבל אייתי מוכרח. . .. BYE

לאווה../images/Emo39.gif

אווה יקירתי, כבר כמה ימים שאני עוקבת אחר הפורום, ואני חייבת לציין שאני מאוד מאוד נהניית לקרוא את ההודעות שלך. קצת שגיאות- זה לא נורא- התכנים שלך פשוט מעולים המשיכי כך.

../images/Emo41.gif תגובתך בכלל לא במקום !../images/Emo46.gif

אולי עולה חדשה ואולי דיסלקטית? מה זה העניין שלך? כל עוד התכנים טובים ורלוונטיים, ואם תבין שהיא לא טועה בכוונה להרגיזך ! קצת רגישות לא תזיק !

פנתרון

New member
לא רלבנטי לפורום -vhp

ממש לא יפה שאתה צוחק עליה . תדע לך שהיא מתאמצת לתרום פה מידע שחשוב לפורום הזה ,ואם יש לה כמה שגיאות כתיב זה לא מפריע לנו . העיקר הכוונה שלה ,,,,

vhp

New member
???

תמוה בעיני. . . נהפוך הוא אני מאד מכבד אותה והזכרתי זאת. . ולא רק את נסיונה המקצועי אלא גם את השכלתה. . . . אני מאמין בגישה של להעביר מסר דרך הומור. .. . ולפעמים אני קצת פוגע באנשים אבל בכל זאת המסר עובר... אז אם אי פעם פגעתי במישהו כאן או אם אי פעם אפגע אז זה המקום לבשק את סליחתכם... ואווה... תמשיכי ליידע אותנו בנפלאותייך. . . מצטער וסליחה אם מישהו נפגע שלא מרצוני.

מודה לך, על הדוגמאות...

כבר חצי שעה יושבת מול המחשב, ובוכה... אתה (vhp - שאין לך שם,ופנים) צודק. אני צריכה ללמוד עברית. מודה לכל אחד, שמתקן אותי - ולא כותב פרודיה ... אני לא מכירה אותך, אתה מתחבה ... לי אין סיבה להסתתר,אפילו שכותבת עם שגיאות, בעיברית. לא זקוקה לסליחתך,שבגיל 32, עזבתי את המדינה,איפו שלמדתי, עבדתי, כבדו אותי - בגלל אידאולוגיה מוזרה, בשם ציונות. לא מבקשת סליחתך, שבמקום לשבת באולפנים השונים (עם דיפלומה של עיתונאית, הייתי יכולה ללטש את העיברית שלי, שנתיים, על חשבון המדינה), אלא הלכתי לעבוד במשרד האדריכל המקורי ביותר בארץ (צבי הקר), אחר-כך כעצמאית, שיכולה לתפקד גם כאמא של שני ילדים קטנים. לקוחותי המשיכו להגיע אלי, בגלל עבודתי בתכנון, בגלל מי שאני... אל תדאג, אלמד לכתוב ללא שגיאת, אבל אתה תישאר אדם קטן, הממענג בלפגוע.

למעלה